Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Pusula - Prodani's Bar

Başlatan Pusula, 30 Nisan 2022, 17:49:03
Okunma sayısı 307 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pusula

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Drake Shakur Lv.10
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ocak 2024, 01:19
Toplam oynama: 22 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Pusula - Prodani's Bar
« : 30 Nisan 2022, 17:49:03 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Her gün aktifim, günde 4-5 saat aktifim. İşyerine 1-2 saatimi ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [1824,80, -1128.90, 24.02, 281.81]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[https://cdn.discordapp.com/attachments/886986517405372486/968575665383301170/Ekran_Goruntusu_9129.png]
2.3 - İş yeri adı: [Prodani's Bar]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Bar]
2.5 - İş yeri interioru: [Juice Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [Karakterim suç örgütü içinde, bu suçları bir şekilde aklaması için paravan olarak aktif bir legal işletmeye ihtiyaç duyuyorum. Bu yüzden bu mekanı legal, yeri geldiğinde ise birlikçe ve diğer birliklerle toplantı yapmak için alacağım. Bu mekana ihtiyacım var, çünkü şehir içinde karakterimi temize çıkartmak için onun bu legal yüzü bana gerekli. Çarşamba, cuma ve pazar günleri işyerini açmayı düşünüyorum. Açmadığım günlerde ise kendi aramızda rollerimize devam edeceğiz. Artı olarak çöpçülük adı altında legal olarak çalışan sağlanacak, bu çöpcülükte ise illegal mekanlardaki çöpler aynı belediye çöpçüsü gibi girilecek, onların çöpleri alınacak. Ardından çöpler karıştırılıp onların hakkında ne var ne yok herşey öğrenilecek. Önemsiz olanlar ise yandaki çöpe atılacak. İşyerinin içi ve dışı dikkatle korunacak. Prodani'nin kendi mekanında kurşun yemesi kadar utanç verici bir durum olamaz. Onu bir şekilde ateşten uzak tutulacak. İş yerinde büyük çekilişler yaparak ünlü kişileri hem yakından tanımak hemde ileri de onlarla iş yapmak için yerini tanıtmak ve bazı ünlüler ile iş konuşması yapmakta oluyor iş yerine hem tanıtmak hemde ünlüleri mekana  çekmek için çeşitli planlar düşünür. Bu planlar sayesinde hem şehirde kalıcı bir düzen sağlayacak hemde çevresi yeğeni gibi geniş olacak ve geniş bağlantılar kurabilecektir. Bu Bağlantılar sayesinde şehirde kendi adından söz ettirecek hem de büyük organizasyonlar da ön planda olacaktır. Bu saye de şehirde tutunacak ve mükemmel işler yaparak yeğeninin yaptığı işi yürütecek hem de bağlantıları sağlam olacaktır. Şehir de herkesin benim adımdan bahsetmesini sağlayacaktır. İçeride ki eğlence müzik eşliğinde devam ederken arka raflarda dönücek olan organizasyon sayesinde herkes payını kazanıcak ve aile gittikçe daha da güçlenecek. Yeğenimin de Santos'daki bağlantıları sayesinde şehir de hem tutunacak hem de  daha iyi ve daha güvenli bir ortamım olacaktır. Şehirde çok fazla çalışan veya yapacak bir şey bulamayan halkımız için böyle bir işletme düşündük. Herkesin ulaşım sağlayabileceği bir yer olarak Mulholland'ı seçtik. Belirli fiyatlarla satışlarımızı yapacağız, asla yemek bulunmayacak olan barda sadece tatlı ve içecek olacak. İçecekler tamamen alkolsüz olacak. Tatlılar ise belli bir çeşitte olacak. Yunan kültürüne ayak uydurmaya çalışacağız..]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Legal olarak işlettiğimiz sırada öncesinde çalışan alacağız. (Koruma, barmen, vale gibi gibi..) DJ rolleri de olacak. İllegal tarafından bakar isek sevkiyat öncesi konuşmaları, legal yönde iş olanakları, gayrimenkul, tefecilik gibi rolleri de burada yapacağız. Burayı hood olarak kullanmayı düşünüyorum, belki ilerleyen dönemde onay alırsak artık legal kısmı daha az indirip masa rollerinin burada yapılmasını sağlayacağım. Bu bölgede duran işyerleriyle komşu rolü de yapılabilir. Rol olanakları sonsuz. OOC olarak bu bölgeyi hood olarak kullanacağımızı söylemiştim, tanıtımda önemli rol oynayacak. İleride bu bölgedeki çoğu yere ofis, kumarhane, galeri gibi işyerleri açmak istiyorum. Prodani ve ekibinin legal yüzün parlaması gerek, bu parlamasını ise işyerleri yapacak. Her ülkede olduğu gibi, Amerika'da da ücra köşeler; yasadışı işlerin bir numaralı merkezi. Sunucuda da Mulholland üzerinden böyle bir ağ kurmayı deniyor oluşumuz, tamamen sunucunun içerisinde olan ortama canlılık katmakla beraber, bu canlılıkla birlikte illegal yapılanmaları; Mulholland'da aktifleştirmemizden sonra bölgenin aktifliğiyle etken olunmasına sebep oluyor. Mulholland'da açtığımız bu işletme, civar bölgede olan Mulhallond bölgesindeki aktif oyuncularının dikkatini çekebilir ve bu işletmenin aktifliğinden dolayı, bölge içerisinde güzel bir rol ortamı arayışına girebilirler. Bu bölgede oluşan yasadışı ve yasal iş ağı, bölge içerisinde olan aktifliği kesinlikle zaten aktif hale getirecek.
Diyeceklerim bu kadar, iyi roller.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Burayı hood olarak kullanmayı düşünüyorum, belki ilerleyen dönemde onay alırsak artık legal kısmı daha az indirip masa rollerinin burada yapılmasını sağlayacağım. Bu bölgede duran işyerleriyle komşu rolü de yapılabilir. Rol olanakları sonsuz. OOC olarak bu bölgeyi hood olarak kullanacağımızı söylemiştim, tanıtımda önemli rol oynayacak. İleride bu bölgedeki çoğu yere ofis, kumarhane, galeri gibi işyerleri açmak istiyorum. Prodani ve ekibinin legal yüzün parlaması gerek, bu parlamasını ise işyerleri yapacak. Diyeceklerim bu kadar, iyi roller.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Pusula"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Pusula

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Drake Shakur Lv.10
Köken: Amerikan