Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Röportaj] Çavuş Ian Vaughan ile Röportaj

Başlatan DracDonix, 30 Nisan 2022, 13:35:23
Okunma sayısı 1319 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
[Röportaj] Çavuş Ian Vaughan ile Röportaj
« : 30 Nisan 2022, 13:35:23 »

"Çavuş Ian Vaughan ile Röportaj"

1

Merhaba değerli Ninety Media takipçileri. Geçtiğimiz günler Polis Departmanın'dan Çavuş Ian ile röportajımız oldu. Röportajın detaylarını bu haberimizde sizlere paylaşıyoruz. Radio kanalımızı takip etmek isteyenler; ((/dinle > Ninety Media)).

"Röportaj"

Spoiler:
- Stacy Weingard: Merhaba, sayın çavuş röportajımıza hoşgeldiniz öncelikle.
- Ian Vaughan: Merhabalar, teşekkür ederim.
- Stacy Weingard: İlk önce sizi tanıyalım.
- Ian Vaughan: Tabi. Adım Ian Vaughan, otuz iki yaşımdayım. Los Santos Polis Departmanında çavuş kıdeminde görev yapıyorum.
- Ian Vaughan: Metropolitan bölümünde, C müfrezesinin lideriyim, ayrıca da Halkla İlişkiler bürosunda asistan şefim.
- Ian Vaughan: Teksas, Houston doğumluyum ancak hayatımın çoğunluğu Los Angeles'da geçti.
- Ian Vaughan: *biraz duraksar, sağ eliyle ensesini kaşır* Sanırsam bu kadar.
- Stacy Weingard: Memnun olduk çavuş Ian, harika bir kariyeriniz var bunu söyleyebilirim şu anlık. * Stacy Weingard gülümser.
- * Ian Vaughan hafif kafa sallar, gülümser.
- Stacy Weingard: Ne zamandan beri polis departmanındasınız?
- Ian Vaughan: On birinci yılıma girmek üzereyim. On bir yıldır aktif olarak güzel şehrimize hizmet veriyorum.
- Stacy Weingard: Harika, vatandaşlarımız adına bunca yıldır bizlere hizmet ettiğiniz için teşekkür ederim.
- Ian Vaughan: Asıl ben teşekkür ederim, bu görev benim için bir şereftir.
- Stacy Weingard: Bunca yıllık deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak, polis olmak sizi nasıl hissettiriyor?
- Ian Vaughan: Şöyle söyleyeyim. Benim büyük dedem; İkinci dünya savaşında öldü. Dedem; Vietnam savaşında öldü
- Ian Vaughan: Babam da; Afganistan savaşında öldü. Üç nesildir bu ülke için uğraş veriyoruz ve bundan gurur duyuyoruz.
- * Stacy Weingard gözleri hafif dolmuştur.
- Ian Vaughan: Ben de atalarımın yolundan ilerleyerek onlar gibi; güzel ülkemizi koruyup kollamak için çalışıyorum ve bu beni huzurlu
- Ian Vaughan: ...hissettiriyor. İşimi seviyorum, bırakmaya da hiç hevesim yok.
- Ian Vaughan: Umarım sorunuza tatmin edici bir cevap verebilmişimdir.
- Stacy Weingard: Evet, söyledikleriniz ve aile geçmişinizi oldukça gurur verici. Sizinde atalarınız gibi bu ülkeye hizmetiniz tartışılamaz bile.
- Stacy Weingard: Bu ülke için ölen tüm ölülere Tanrı cenneti bahşetsin.
- Stacy Weingard: Şimdi diğer sorumuza geçiyoruz.
- Stacy Weingard: Polis olmak isteyenlere tavsiyeleriniz nelerdir? Neleri öneriyorsunuz?
- Ian Vaughan: Öncelikle bu işi sevmeleri gerekiyor, hani sevmediğin işte mutlu olamaz ve devamlılık sağlayamazsın derler ya.
- Ian Vaughan: Bu durum polislik için de geçerlidir. Bunun dışında bu işi parası için değil de gerçekten fark yaratmak için istemeleri gerekiyo
- Ian Vaughan: ...gerekiyor. Vatanseverlik duygularının gelişmiş olması gerekiyor.
- Ian Vaughan: Şu an aktif olarak Ride Along programımız açık. Eğer gerçekten polisliğe ilgi duyuyorlarsa programımıza başvurarak
- Ian Vaughan: ...bizim hakkımızda daha detaylı bilgiye ulaşabilirler, duruma göre de akademimize başvurabilirler.
- Ian Vaughan: Sanırsam bu kadar.
- * Stacy Weingard başını olumlu yönde sallar.
- * Ian Vaughan röportaj arasında, masadaki su dolu bardağı eline alır, bir iki yudum alarak boğazını ıslatır.
- Stacy Weingard: Cevabınız için teşekkür ederiz. Polis olmayı düşünenlere oldukça yararlı olacaktır bu konuşmanız.
- Stacy Weingard: Diğer sorumuz şu şekilde.
- Stacy Weingard: Departman içinde yada gündelik hayatınızda eğlenceli bir anınız var mı? Bunu bizimle paylaşmak ister misiniz?
- * Ian Vaughan hafif tebessüm eder, bir süre duraksayıp düşünür.
- Ian Vaughan: Iııım mesleki hayatımdaki en unutulmaz anım sanırsam meslekteki ilk günümdü.
- Ian Vaughan: İlk gün departmana geldim, elimde imzalatmam gereken birkaç evrak bulnuuyordu. Bunları da çavuşa imzalatmalıydım.
- Ian Vaughan: Birkaç memura çavuşun odasını sordum, bana garip bir yer tarif ettiler ve odaya gittim. İlk günün heyecanıyla kapıda
- Ian Vaughan: ...yazan isme bakmadan içeri daldım. Direkt olarak konuya girip şu evrakları imzalatmam gerektiğini söyledim.
- Ian Vaughan: Kadın bana uzun uzun baktı, sonrasında da yüksek sesle "ÇIK DIŞARI" dedi. O an kadının asistan şef olduğunu anladım.
- Ian Vaughan: Çok eğlenceli ve benim açımdan da biraz utanç verici bir anıydı.
- * Ian Vaughan lafını bitirir, hafif tebessüm ederek uzaklara dalar.
- * Zachray Hanson hafif kıkırdar.
- * Stacy Weingard hafif kıkırdar ve sağ eli ile ağzını kapatır, yutkunur ve adamı dinlemeye devam eder.
- Ian Vaughan: Sonrasında o kadınla çok iyi arkadaş olduk. Kendisi şu an Los Santos Polis Departmanının Polis Şefidir.
- Ian Vaughan: Emily Monique. Kendisine buradan selamlarımı iletiyorum, kendisine hayranlık duyuyorum. Örnek alınması gereken insan
- Ian Vaughan: ...lardan birisidir.
- Stacy Weingard: Emily Monique'ye buradan selam olsun.
- Stacy Weingard: Eklemek istedikleriniz var mıdır?
- Ian Vaughan: Buradan tüm departman çalışanlarıma selamlarımı iletiyorum. Bu güzel şehir için verdikleri emekler için de teşekkür ediyorum.
- Stacy Weingard: Bizde tek tek teşekkür ederiz.
- Ian Vaughan: Ninety Media'nın da atmosferini çok samimi buluyorum, sanırsam tüm personellerimize bu ajansı önereceğim.
- * Stacy Weingard gülümser.
- Stacy Weingard: Ekibim adına teşekkür ederim şimdiden. Diğer sorumuz şu şekilde.
- Stacy Weingard: Şu anda ki departman içi pozisyonunuz dışında kendinizi hangi kıdeme uygun görüyorsunuz?
- Ian Vaughan: Ups. Bu soruya net bir cevap vermem doğru değil. Çavuş olalı uzun zaman olmadı, şu anki kıdemime gelmek için çok
- Ian Vaughan: ...çaba sarfettim ve emeğimin karşılığını aldım ancak bundan sonrasını net olarak kestiremiyorum.
- Ian Vaughan: Bir gün komuta takımına girmek gibi bir hayalim var ancak daha yaşım genç, daha çok tecrübe kazanmam ve kendimi
- Ian Vaughan: ...kanıtlamam gerekiyor.
- * Stacy Weingard başını olumlu yönde sallar.
- Stacy Weingard: Tamamdır o halde röportajımızın sonuna yaklaşıyoruz. Son bir iki sorum kaldı.
- * Ian Vaughan kafa sallar.
- Ian Vaughan: Gönderin gelsin. *hafif güldü*
- Stacy Weingard: Ninety Media hakkında düşünceleriniz nelerdir?
- * Stacy Weingard gülümser.
- Ian Vaughan: Ninety Media başarılı bir yayın platformu. Henüz piyasada yenisiniz ancak bu azimle çalışmaya devam ederseniz şehir
- Ian Vaughan: ...içerisinde iyi bir konuma yükseleceğinize inanıyorum.
- Stacy Weingard: Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım güzel günler yakındır.
- Stacy Weingard: Pekâla, röportajımız bitmiştir.
- Stacy Weingard: Takipçilerimize demek istedikleriniz var mıdır?
- Stacy Weingard: Yani söylemek istedikleriniz.
- Ian Vaughan: Şunu söylemek istiyorum. Şehir olarak zor zamanlar geçiriyoruz, terörist yapılanmalar şehir içerisindeki dengeleri
- Ian Vaughan: ...alt üst etmek için çabalıyor. Vatandaşlarımız ise tüm bu oyunlar karşısında dik bir duruş sergilemeli ve kolluk kuvvetleri
- Ian Vaughan: ...personellerinin arkasında durarak; olabildiğince onları desteklemelidir.
- Ian Vaughan: Bizler ise şehrin ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yaparak bu teröristlere fırsat
- Ian Vaughan: ...vermiyoruz ve şehrin güvenliğini sağlıyoruz.
- Ian Vaughan: Sanırsam başka söylemek istediğim bir şey yok. Birlik ve beraberlikle tüm bu zor zamanları atlayacağız, bunu biliyorum.
- Stacy Weingard: Şehir içinde olanlara, medya olarak bizlerde, sizler gibi yakından tanıklık ediyoruz.
- Stacy Weingard: Tanrı sizlere güç, vatandaşlarımıza ise sabır vermesini diliyorum.
- Stacy Weingard: Katıldığınız ve anlattıklarınız için tekrar teşekkür ederim, siz değerli dinleyicilerimizede sağlıklı günler dilerim.
- Ian Vaughan: Asıl ben; beni konuk ettiğiniz için teşekkür ederim.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Ninety Media © 2020 KURUMSAL | İLETİŞİM | REKLAM | KULLANIM ŞARTLARIGİZLİLİK İLKELERİ | RSS
Television of Los Santos, Ninety Media All Rights Reserved © 2020 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz !
Yazılım Geliştirme ve Sistem Destek:
Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
Ynt: [Röportaj] Çavuş Ian Vaughan ile Röportaj
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2022, 13:35:40 »
Yorum yapın;

Kod: [Seç]
[left][img width=60]https://i.hizliresim.com/AOrbLL.png[/img][size=8pt]Kullanıcı Yorumu[/size]
[hr]
[font=georgia][size=10pt][color=#e4b400]Kullanıcı Adı[/color]:[/size][/font] [b][i]--Buraya--[/i][/b]
[font=georgia][size=10pt][color=#e4b400]Yorum[/color]:[/size][/font] [b][i]--Buraya--[/i][/b][/left]

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2022, 20:02:09 »
Kullanıcı Yorumu

Kullanıcı Adı: Ian Vaughan
Yorum: Beni konuk ettiği için Ninety Media'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Gayet keyifli bir röportajdı.
2

Çevrimdışı KINGSLAYER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Kasım 2023, 16:04
Toplam oynama: 132 gün, 13 saat
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 01:01
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Köken: Alman
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 18:25
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:17
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2022, 17:23:03 »

Kullanıcı Adı: pdsk
Yorum: Çavuş iş başında [/left]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mayıs 2022, 15:34
Toplam oynama: 14 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2022, 23:16:03 »
Kullanıcı Yorumu

Kullanıcı Adı: --Edward Jaroline--
Yorum: --Bu polis harika ama beni ekonomik yönden bitiriyor kaç kere ceza yazdı lanet herif--
1