Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] SHARON - San Andreas Taxi Cab Station

Başlatan SHARON, 29 Nisan 2022, 01:55:54
Okunma sayısı 680 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: Haftanın 7 güne aktiflik sağlamaktayım, hafta içi 3 veya 2 saat arasında değişiklik göstermekte. Hafta sonları ise 6 - 10 saat arasında değişiklik göstermektedir.

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): 1698.89, -1667.90, 20.19, 269.96
2.2 - Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - Ofis adı: San Andreas Taxi Cab Station
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer
2.5 - Ofis interioru: Solar Ofis

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:IC ve OOC: OOC olarak planım: Ofis açacağım bölgede taksi durağım bulunmakta ve her gün aktifliğimizi arttırıyoruz. En önemli kısım aslında oyuna yeni başlayan oyuncular onaylı bir oluşuma giremiyor. Rol bilgisi veya politika bilgisi yetersiz olduğundan dolayı diğer oluşumlar yeni oyunculardan uzak duruyor, bu durum yeni başlayan oyuncuları mutsuz ediyor ve rolden uzaklaştırıyor. Benim amacım yeni başlayan oyunculara ev sahipliği yapıp onlara sunacağım taksicilik rolleri sayesinde istemsizce de olsa sunucuda boş boş gezmek yerine aldıkları müşteriler ile yaptığı diyaloglar sayesinde sosyalleşmeleri ve bu şekilde diğer oyuncuların yaptıkları rolleri görmeleri aynı şekilde bunu kendi rollerine yansıtıp belli bir konuma gelmelerini hedefliyorum. Açacağımız bu ofis birliğimiz için de yararlı olacak, bu ofisi taksi durağımız olarak kullanacağız. IC olarak rol planım: Amacımız bütün Los Santos'un ulaşımını sağlamak, elimizden geldiği kadar müşterinin memnuniyetini sağlayıp istediği konuma güvenli bir şekilde götürmektir. İşinde uzman ve saygılı şoförleri durağımızda işe başlatıp Santos halkına sunacağız. Fakat bir bu kadarda illegal roller döndürüp taksilerimiz ile kaçak mallar, aletler taşımayı hedefliyoruz. Masum bir şekilde müşterisini götüren bir taksici asla bir aynasızın dikkatini çekmez, bizde bundan faydalanıp şehrin ulaşımını sağladığımız gibi kaçak mallarında ulaşımını sağlayacağız. Bu işler için soğukkanlı ve anlık karar verme yeteneğine sahip şoförler yetiştirip onları belirttiğim gibi kaçak mallar taşımaları için görevlendireceğiz. Bu şekilde, diğer illegal oluşumlar ile güzel roller çıkartmayı düşünüyoruz. Taksi durağımızda katılan herkes ikinci gün illegal mal taşıyamaz veya taksi şoförlerinin illegal iş yaptığını kolayca öğrenemez, taksi durağında illegal işlerin yapıldığını ve taksiler aracılığı ile illegal iş yapma işini sadece patrondan görev olarak alırlar.
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Ofisi aktif ettiğiniz taktirde, durağa gelen oyuncuları bu ofiste karşılayıp gerekli konuşmalar, sohbet, toplantılar, bilgilendirmeleri bu ofiste gerçekleştireceğiz ve bu ofis yapacağımız, editleyeceğimiz rolss'lere katkı sağlaycak. Ajanslar ile yapmak istediğim bir kaç rolü bu ofis içerisinde gerçekleştirip durağımız bütün Santos'a haber yapmak istiyorum. Haber ajansları gibi çeşitli legal birliklerle yapacağımız rollere ofisimiz katkı sağlayacak. Yukarıda anlattığım IC rol planımda illegal sevkiyat rollerini taksilerimiz ile yapacağımızı belirtmiştim. Bu yapacağımız rollerin detaylı konuşmasını aynı şekilde ofisimde gerçekleştireceğim ve ziyarete gelen önemli oluşum liderlerini bu ofiste misafir etmeyi hedefliyorum. Birliğimiz için açacağımız bu ofisin oyuna yeni başlayan oyunculara ve birlik üyelerimize de katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Oyuna yeni başlayıp rol yapmayı yeni öğrenen kişilere bir rehber niteliğinde olacağını da düşünüyoruz. Çeşitli araç satımı yapan firmalar ile bu ofiste görüşüp, toplu araç alım rollerini de bu ofiste yapacağız. Ayrıca olarak birlik üyelerimiz ile bu ofiste görüşüp burada toplantı rollerimizi gerçekleştireceğiz. Artı olarak bulunduğumuz bölgede polis departmanı ve belediye binası mevcut, hem polislerle hem de city hall çalışanları ile sık sık rol yapmayı planlıyoruz.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?:Commarce aktif bir bölge, bu aktiflikten yararlanmak istiyorum. Bu aktiflik sayesinde, durağımı çok fazla kişi fark edecek ve etkileşim artacak, yani ben öyle düşünüyorum. Taksi durakları çok fazla insana ev sahibi yapıyor, aynı anda fazla insanı mutlu etmek zordur bundan dolayı taksimetre fiyatını beğenmeyen müşteriler, yada şoförlerden şikayetçi olan müşteriler ufak sıkıntılar çıkarıyor ve bu brawl rollerine doğru ilerlemekte. Brawl rolleri sayesinde yanımızda bulunan polis departmanına da güzel rol pasları çıkacağını düşünüyorum. Ofisimizi taksi durağımız olarak açıyoruz, insanlar taksi talebi attığında ofisimiz şehir merkezinde olduğu için hızlı bir şekilde insanlara yardımcı olacağımızı, taksi taleplerine hızlı bir şekilde gideceğimizi düşünüyoruz. Bulunduğumuz bölgede hem city hall hem de polis departmanı olduğu için city hall çalışanlarına ve polislere rol çıkacağını düşünüyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "SHARON"; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.
1

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: SHARON - Taksi Durağı
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2022, 02:00:47 »
YKİ kapsamında cezalandırıldığım OOC sicilim hatalı sonuçlanmıştır, sicilimi göz önünde bulundurmayın.
Başvuru attığım yerde bulunan işyeri pasiflik nedeniyle, arşive alınmıştır. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=189184.0
İşyeri interioru lütfen belirttiğim pos numarasına göre güncellerseniz sevinirim.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20