Ceza parasının azaltılmasından çok araca göre ceza kesilmesi gerekiyor. Bı bisikelte 7500$ para cezası kesmek doğru değil. Geçen gün 22 bin dolarlık Taksim'e 25.000$ para cezası kesilmiş. Infernus ile taxiye kesilen para cezası aynı olmamalı aracın fiyatına göre değişmeli.
Öyle bir durumda aracın cezasını ödemiyorsun. Vergiden silinmesini bekliyorsun, silindiğinde 10bin falan gelir. Cezayıda ödememiş olursun.
Onu bekleyene kadar sunucu kapanır kanka. Infernusla sancheze veya taxiye kesilen para cezası farklı olmalı sanchezli adamın parası yoktur yapmıştır bı hata 7500$ ceza, infernuslu öyle değil ama. Infernus alan kişilerin çoğu 13-20 seviye arası oluyor yani tecrübeli kişiler alıyor.
Bu konuda benim fikrim aracın sistemsel fiyatına göre ceza kesilmesi böylece hem piyasada araç çeşitliliği artar hemde araca göre ceza kesilir herkes için daha güzel olur.
Max Ceza 10.000$ Minimum ceza 3000$ şeklinde olabilir.