Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC JAIL SURE

Başlatan SPEX, 24 Nisan 2022, 15:14:14
Okunma sayısı 2049 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baeis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:15
Toplam oynama: 43 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Luna Sophia Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 04 Aralık 2023, 17:53
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Aralık 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: IC JAIL SURE
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2022, 10:54:25 »
Sürelerin dengeli olduğu hatta bir tık da arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Burası roleplay sunucusu, sabah akşam polise sıkmak bence rol değil.

Ha illa ki sıkacağım ben diyorsan o zaman da ceza süresine razı olacaksın veya kefalet sistemini kullanacaksın.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2022, 16:40:03 »
illegalsin oglum force crash, /sq, /q boşuna yok oyunda he ic jail süreleri konusunda silahlar icin süreler azalabilir, memurun canına kastta sadece minimumdan uyarlanabilir veya 300 dk civarına düşürülebilir

Çevrimdışı SPEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Şubat 2025, 21:23
Toplam oynama: 119 gün, 6 saat
Birlik: ********CHT
Son giriş: 30 Ekim 2023, 23:05
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2022, 17:02:19 »
illegalsin oglum force crash, /sq, /q boşuna yok oyunda he ic jail süreleri konusunda silahlar icin süreler azalabilir, memurun canına kastta sadece minimumdan uyarlanabilir veya 300 dk civarına düşürülebilir
caktırma kanka /sq :D kanka adam dibime girmiş quit atarsam şikayet açsa daha fazla jail yicem bazıları açmıyo :D

Çevrimdışı Erenny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 03:04
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Birlik: ********RBY
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:35
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 02:54
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2022, 17:19:52 »
boyle ıyı

Çevrimdışı Demircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:17
Toplam oynama: 330 gün, 15 saat
Archie Major Lv.38
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:15
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
Archie Allen Lv.38
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:10
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Aurelia Gray Lv.38
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:12
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2022, 19:17:45 »
Sürelerin dengeli olduğu hatta bir tık da arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Burası roleplay sunucusu, sabah akşam polise sıkmak bence rol değil.

Ha illa ki sıkacağım ben diyorsan o zaman da ceza süresine razı olacaksın veya kefalet sistemini kullanacaksın.

Çevrimdışı Reiter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2024, 00:30
Toplam oynama: 194 gün, 23 saat
Son giriş: 16 Nisan 2025, 21:47
Toplam oynama: 38 gün, 9 saat
Son giriş: 24 Haziran 2024, 02:19
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 02:12
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2022, 19:24:18 »
kImSe sEni SiKmAyA zORlaMiyOR  AAAAA pOLiSLer HeuP yErdE uGlUm :-p :-p :-p :-p :-p :-p

azaltılmalı süreler metro seb geliyor    :61: 3 kisi m4 DB gorus alanına girdikten sonra 9 saniye icinde ölümcül güç Spawni atılıyor araca ve sana sıkıyor eğer hala şansın varsa kaçıyorsun ama o geliyor  :rainbow_1f308:cavus geliyor cakiyor snipi  ve yerdesin    -O- :52: :afro:
Metro ve SEB ne alaka :D

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2022, 23:20:15 »

kanka forumda olmasak cok güzel seyler yazardım, kanka o PD den elinde sonunda ayrılacaksın ama illegale öyle değil ayrıca seni bi illegalde görelim bence polise sıkamazsın bile.
İllegal rol yapmak sadece polise sıkmak/onlarla savaş halinde olmaktan ibaret değil ki. Zaten sizin de anlamadığınız nokta bu. Size göre, daha doğrusu birçok oyuncuya göre; illegal polise sıkar, polis de illegalle savaşır. Sizin aklınızdaki roleplay konsepti bu mu? Gerçekten illegal rol yapıyor olsanız, bu sürelerden şikayetçi olsanız yemin ederim sonuna kadar desteklerim ama amacınız "OOC jail yemeden" DM atmak olduğu için tek hedefiniz polisler oluyor. Sonra polise yakalanınca da hapis süreleri düşsün diye ARGE açıyorsunuz, cidden hoş bir durum değil.

kanka forumda olmasak cok güzel seyler yazardım, kanka o PD den elinde sonunda ayrılacaksın ama illegale öyle değil ayrıca seni bi illegalde görelim bence polise sıkamazsın bile.

rina da polis olunca heryerini polis fotoğraflarıyla dolduranlardna birisi kendisi zaten
Önce bi OOC siciline bak, sonra bu konuya yorum yaparsın arkadaşım. İyi forumlar.
silahlı gördüğünüz adamları şerit ihlalinden çeviriyorsunuz, illegal rolden bahsediyorsun.

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2022, 23:22:42 »

İllegal rol yapmak sadece polise sıkmak/onlarla savaş halinde olmaktan ibaret değil ki. Zaten sizin de anlamadığınız nokta bu. Size göre, daha doğrusu birçok oyuncuya göre; illegal polise sıkar, polis de illegalle savaşır. Sizin aklınızdaki roleplay konsepti bu mu? Gerçekten illegal rol yapıyor olsanız, bu sürelerden şikayetçi olsanız yemin ederim sonuna kadar desteklerim ama amacınız "OOC jail yemeden" DM atmak olduğu için tek hedefiniz polisler oluyor. Sonra polise yakalanınca da hapis süreleri düşsün diye ARGE açıyorsunuz, cidden hoş bir durum değil.

rina da polis olunca heryerini polis fotoğraflarıyla dolduranlardna birisi kendisi zaten
Önce bi OOC siciline bak, sonra bu konuya yorum yaparsın arkadaşım. İyi forumlar.

sanane kardeşim ooc sicilimden soruma cevabın yokmu şimdi
Kimsenin kural bildiği yok zaten, uyarılarla geçiştirdikleri için onların sicilleri temiz biraderim.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #18 : 26 Nisan 2022, 17:35:24 »
eğlenmek için ateş etmen gerekiyorsa gun rp sunucularda oyna. roleplay sunucularında çatışmayı desteklemiyorum.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #19 : 26 Nisan 2022, 17:38:49 »

annneee yemeğimi getir devriyedeyim
1