yok oglum ben sana inanmiyorum hatta asosyali isminde biri olduguna da inanmiyorum sen bence hepimizden daha sosyal her gun partileyen birisin sadece bu rolu yapiyosun rina forumunda eminim buna hissediyorum
yok abi yalnıs dusunuyorsun ben oyle birisi degilim keske olsam ama dedigim gibi degilim opit80 adli kisiye wp konusmalarımı bile gosterdim yok öyle bisey desteklemek için sunu söyleyebilirim insta takipci sayisi 5 bnim
öyle zaten
ilgi çekmek amacı ile yapılan bişey
bak ne anlatcam sana ilgi isteyen insanlar bunu egosunu tatmin etmek için yapar benim egom yok gibi bir şey cocuklugumdan beri çok ilgi görmedim bu yüzden alışığım ilgisizliğe, bu beni insanlardan soğutmuş olabilir ailem ve saygı duyduğum kişiler dışında kimseye değer veremiyorum dolayısıyla sekmeyi kapattığımda hayatımdan çıkan insanlardan alıcağım ilgi bana hiç bir şey ifade etmiyor ciddiyim... ciddi konularım oluyor troll konularım oluyor bunlar dusuncelerimi ifade etmek icin ve eglenmek için yapıyom, deger verdiğim insanlar bana ilgi gösterirse bu umurumda olur bu kadar umarım anlamıssındır burak abim.

öyle zaten
ilgi çekmek amacı ile yapılan bişey
açtığı konuları ben görünce gülümsüyorum, seninkiler gülümsetmiyo ama haberin olsun
guldugunu bilmek beni mutlu etti guldurmek bana zevk veriyo
arkadaslar dun bitane tsde oda açtım bi abi geldi psikoloji okuyormuş ona sorunlarımı anlattım bana değer verip beni dinledi bu göz yaslarımı doldurdu bu durumu onada söyledim sarhoştum zaten, bana desteğe ihtiyacın var dedi büyünce para kazanıp gidicem destek almaya bana iyi geleceğini söyledi iple cekiyorum o zamanı