Bu tarz uçucu ya da uyarıcı maddeleri üretme rollerinde havalandırma sistemi ve laboratuvar tulumu kullanmak daha yararına olacaktır. Ek olarak havalandırma olmayan bir yerde bur tarz şeyler üretmeye çalışmak karakterinin solunum yollarının etkilenmesine sebep olacaktır.
Bir de spatula yerine spatül kullan, kimya hakkında bir şey merak ediyorsan sorabilirsin başarılar dilerim.
Üst düzey mükemmeliyetçi yorumun için teşekkürler. İlk olarak odada zaten bir havalandırma sistemi bulunmakta, çoğu laboratuvar ortamın da rol yapan herkes bunun farkındadır diye düşünüyorum. Ben bunu /do kanalından belirtme gereği duymadım, bundan sonra dikkate alacağım ve rol başlangıcında /do İçeride havalandırma sistemi bulunmaktadır, kaliteli rp içerir ile başlıyacağım. 2. yorumun hakkında, tanıtımı incelemeyip ve rol planını takip etmeden tanıtımımı kirletmen beni üzdü. Stroy-RP de ilerlediği gibi, gurup profesyonel bir kimyager ekibi değil, üniversite kimya bölümü öğrencileri. Elindeki imkanlar kısıtlı ve profesyonel malzemeler kullanmıyorlar. Ürettiği ürünün kalitesi BBB seviyesinde. Spatula konusu için, sanırsam kafanda inşaata kullanılan spatula geldi. Mikro spatula ile spatül arasındaki tek fark sadece isimleri, boyutları ve işlevi aynı, verdiğin tavsiyede kendinle çelişiyorsun. OOC sıkıntılarını tanıtıma yansıtmadan önce daha detaylı bir inceleme yapıp yorumlayabilirsin. Başka herhangi bir sorunun varsa ZANI#4424 dc üzerinden ulaşabilirsin.