Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] JaqLe - Anarchy Tattoo&Pub

Başlatan vsvpforz, 18 Nisan 2022, 19:07:23
Okunma sayısı 349 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vsvpforz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 21 Kasım 2023, 21:58
Toplam oynama: 25 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] JaqLe - Anarchy Tattoo&Pub
« : 18 Nisan 2022, 19:07:23 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Her gün günde en az 4 saat civarı oyunda aktif bulunuyorum. Bunun tamamını işletmem için ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [2352.98, -1513.04, 23.60, 194.15]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[]
2.3 - İş yeri adı: [Anarchy Tattoo&Pub]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Tattoo Studio ve Pub]
2.5 - İş yeri interioru: [Summer Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [Merhaba, öncelikle sadece bir pub açmak yerine konsept bir mekan açmanın rollere katkı sağlayacağını düşündüğümden böyle bir interior açtırmak istedim. Aynı dövüş kulübü veya motor kulübü konsepti gibi tattoo kültürünü içeren bir mekan olmasının sunucu rollerine katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnteriorun içindeki sağ taraftaki oda dövme yapmak için oldukça müsait bir bölüm olduğu için de bu interioru tercih ettim zaten. Barda bir veya iki kişi servis yaparken içeride aynı zamanda dövme sanatçıları da çalışabilecek. Bildiğimiz içkimi aldım, oturdum ve gittim tarzı bir mekandan çok sürekli rol ortamı oluşturulabilecek bir yer olacağını düşünüyorum. O.o.c. olarak bar ve tattoo kültürüne oldukça hakim olduğum için yönetmek ve rolleri canlandırmak benim için ve rolde olan arkadaşlar için eğlenceli geçecektir diye düşünüyorum.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Bölge sakinlerinin gelip keyifli vakit geçirebileceği, serinlemek veya birşeyler içmek isteyenlerin uğrayacağı, çetelerin oldschool veya sign dövmeler yaptırabileceği, dövme meraklılarının oturup bu konu hakkında gözlem yapabileceği bir mekan olacağını umuyorum.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bu bölgede çete rolü yapan oyuncu toplulukları olduğu kadar farklı roller yapan oyuncuların olduğunu biliyorum. Sadece etkinlik yaptığımızda değil her oyuncu istediği zaman buraya gelip vakit geçirebilmeli diye düşünüyorum. Hemen önündeki basket sahası ve yukarı tarafındaki polis departmanı ve bölgedeki çetelerin birbirleri ile olan sosyal rollerine katkı sağlayabilir diye umuyorum.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "JaqLe"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
2

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman