Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kovaski - Hells Tattoo

Başlatan kovaski, 17 Nisan 2022, 01:12:03
Okunma sayısı 288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kovaski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wade Haunt Lv.26
Köken: Alman
Son giriş: 27 Mart 2023, 11:53
Toplam oynama: 124 gün, 19 saat
Birlik: *** *****CKS
Mia Kozmov Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2023, 11:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
kovaski - Hells Tattoo
« : 17 Nisan 2022, 01:12:03 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftanın her günü aktifim, günde iki saat işyerime ayırabilirim.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 2501.66, -1494.69, 24.00, 1.61
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Hells Tattoo
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Dövmeci
2.5 - İş yeri interioru: Dövmeci interioru, en son eklenen default olan değil.

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Gün içinde aktif olduğum bir zamanda, genelde akşamları işyerini açıp ilk günlerde belirli bir müşteri topluluğu oluşturmak istiyorum. Bu müşteriler bana daha fazla müşteri getirecektir, böylelikle daha fazla rol alanı ve para imkanı olacaktır. OOC şekilde dövme kültüründen ve işlerinden amatör şekilde anlıyorum bu da bana rol esnasında rolde hata yapmama ve yeni bilgiler öğretebilir. Benden daha tecrübeli bir kişiyi dövme sanatçısı olarak alıp ondan da sağlam bilgiler öğrenebilirim, bu da karakteri rol yönünden geliştirir.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İşyerini açtığımın günden birkaç gün sonra birkaç dövme sanatçısı veya asistan almak alacağım. Bu da onlara hem istedikleri rol imkanlarını ve para kazandıracaktır. Yanımda çalışan işçilere benim dışında da yetki verip onların istedikleri rolü döndürebilme imkanı sağlayacağım. Yanımda sıfırdan başlayan bir kişiye daha sonrasında mevcut sahip olduğum işyerinde bir dövme sanatçısı olarak görünüp, yaptığı her dövme işinden bir pay almasını sağlayacağım, böylelikle kendisi hem para hemde tecrübe kazanacaktır.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğum bölgede mevcut olan bir lowrider birliği mevcut. Bu da o birliğin veya diğer olan birliklere daha fazla rol imkanı sağlayacaktır. İnsanların lowrider kültürüne veya diğer olan kültürlere daha fazla göz teması olacaktır. Bu da o kişiye farklı roller çıkaracaktır, gördüğü insanlarla role girebilir veya o bölgede kendine ev alıp rolünü o şekilde yönlendirebilir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "kovaski"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.