Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][10/06/2022] Franklin James Pronth - Hile Kullanımı

Başlatan / Tweety /, 16 Nisan 2022, 14:03:25
Okunma sayısı 1749 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı / Tweety /

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hearts Swift Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2025, 15:03
Toplam oynama: 211 gün, 10 saat
Jack Larein Lv.31
Son giriş: 26 Şubat 2024, 19:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 09 Şubat 2024, 17:35
Ynt: Probation
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2022, 11:31:52 »
probation süresi sonunda NC atıp bir şirket ve bar açacağım. Bir yandan şirket bir yandan bar için eleman arayacağım bulduktan sonra iki taraftan gelen gelir ile uyuşturucu ve silah alım satımı yapıp sokaklarda insanlar ile roller çevireceğim. Uyuşturucu alım satımından sıkılırsam. Uyuşturucu ve Silah satışını büyütüp çetelere  ile anlaşıp tedarikçileri olmaya çalışacağım bar ve şirketten gelen gelirleri silah depolayip ayrıca,  Bunların yanı sıra bir çeteye katılıp çete ile birlikte eğlenceli zamanlar da geçirebilirim.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2022, 17:13:51 »
Probation sürecinde silah kullanamazsınız. Rol planınızı buna göre şekillendirin.

Çevrimdışı / Tweety /

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hearts Swift Lv.31
Jack Larein Lv.31
« Yanıtla #22 : 23 Mayıs 2022, 17:04:53 »
Probation sürecinde silah kullanamazsınız. Rol planınızı buna göre şekillendirin.
probation süresi sonunda NC atıp bir şirket ve bar açacağım. Bir yandan şirket bir yandan bar için eleman arayacağım bulduktan sonra iki taraftan gelen gelir ile vatandaşlara yardımda bulunacağım sokaklarda insanlar ile roller çevireceğim. daha sonra araba alım satım işine giriceğim araba aldıktan sonra insanlara uygun bir fiyata arabayı satacağım ve o gelen kar ile düzgün birşeyler yapacağım Örneğin; Ev almak vb. Araba alım  satışını büyütüp çetelere  ile anlaşıp çetelere araba satacağım, bar ve şirketten gelen gelirleri ev ve araba depolayip ayrıca,  Bunların yanı sıra bir çeteye katılıp çete ile birlikte eğlenceli zamanlar da geçirebilirim.
Gerekmediği şart olmadığı sürece asla bi çatışma rolüne girmemeyi planlıyorum ve lspd gibi oluşumlarda bulunmamayı düşünüyorum çatışmadan uzak sadece rol yapabiliceğim bi birliğe katılıp gerek tamirci yada araba alım satım rolleri gerek araba alım satım yada tamirci rolleri gibisinden çatışma rollerinden uzak sadece rollerime odaklı oyun oynamayı planlıyorum çünkü bu olaydan anladım ki temiz sıksanda madur oluyorsun hileyle sıksanda madur oluyorsun o yüzden madur olmayacağım tarzda rollerde ortamlarda bulunmayı planlıyorum yani çatışmadan uzak bir rol planı planım bu.
@Strawberry

Çevrimdışı / Tweety /

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hearts Swift Lv.31
Jack Larein Lv.31
« Yanıtla #23 : 23 Mayıs 2022, 17:13:29 »
Umarım olmuştur..

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [26/05/2022] Franklin James Pronth - Hile Kullanımı
« Yanıtla #24 : 23 Mayıs 2022, 22:09:14 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

26/05/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Franklin James Pronth - Hile Kullanımı
« Yanıtla #25 : 26 Mayıs 2022, 13:35:11 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı / Tweety /

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hearts Swift Lv.31
Jack Larein Lv.31
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Franklin James Pronth - Hile Kullanımı
« Yanıtla #26 : 26 Mayıs 2022, 21:53:21 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ https://prnt.sc/HgFiAiW4BQLh

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından [url=https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/](bağlantı burada)
sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ https://prnt.sc/rg1BY8uQnEqb

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YOUTUBE https://prnt.sc/hccAGL9jWphM
Instagram Kullanmıyorum.

https://prnt.sc/hNRauatPfZ1J Yasaklı olduğum için gönderemiyorum beğendiklerimi aşağıya sunacağım

1.https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=195405.0 Müslüman rolleri bence de yasaklanmalı, bazıları bu tarz rolleri çok abartabiliyor. Destekledim.
2. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=195403.0 Evet arkadaş güzel söylemiş, bazı güvenli bölgeler sunucudan kaldırılabilir veya daraltılabilir. İllegal rol açısından faydalı olacağını düşünüyorum, destekledim.
3. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=193988.0 Katılıyorum tırcılık değersizleşti ama bir yandan balıkçılığın açılması iyi oldu rol dönebiliyor insanlar sıkılmadan balıklarını tutabiliyor bu konuyu bu yüzden seçtim ek olarak bir şeyler ekledim.
4. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=191415.0 Bisiklet vergisinde haklılar kalkmalı yani sonuçta çok fazla hızlı değil zaten o yüzden bu konuyu seçtim.
5. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=193438.0 Birini sürüklerken hareketler kısıtlanırsa daha gerçekçi olacak.

1. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=141348.0 Bu rehberi beğendim çünkü forumda nasıl vesikalık fotoğraf kullanacağımızı gösteriyor.
2.https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=165152.0 Yarışçı - Sürücü rollerine bir yerden başlamak, bir adım atmak isteyip ama bu rol alanında bir bilgisi olmayıp aydınlatılmak isteyenler için mükemmel bir rehber diyebilirim. Gayet güzel, işe yarar konulara değinilmiş rehberde.
3. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=174751.0 En beğendiğim konular arasında buda yer almakta, sebebi şöyle. Ülkemizde bildiğimiz gibi herkesin bilgisayarı iyi olmayabiliyor, hatta ülkenin çoğu bir kısmının bilgisayarı iyi değildir. Bu sebepten ötürü arkadaşımız güzel bir rehberlik yapıp FPS arttırma rehberi kurmuş, umarım işini gören insanlar olmuştur. Çok güzel bir konu.

@Strawberry

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [IN PROB][10/06/2022] Franklin James Pronth - Hile Kullanımı
« Yanıtla #27 : 27 Mayıs 2022, 18:48:11 »

Probation süreciniz an itibari ile başlatılmıştır.
Probation süreciniz boyunca sadece izin verdiğimiz karakteriniz ile oynayabilirsiniz. Probation sürecince başka bir karaktere giriş yaptığınız veya başka bir karakterde oynadığınız tespit edilirse probation sürecinde olan karakteriniz ve girdiğiniz karakter sınırsız olarak yasaklanabilir.
Oynayabileceğiniz karakter: Franklin James Pronth
Probation süreniz: 14 gün
Probation, şartlı tahliye anlamına gelmektedir.
Probation süreniz boyunca aşağıda bahsi geçen veya yönetim tarafından ciddi kabul edilebilecek ihlaliniz/ihlalleriniz durumunda probation süreciniz iptal edilecek ve tekrar yasaklanacaksınız. Probation'u ihlal etmeniz durumunda hiçbir şekilde probation talebinde bulunamayacaksınız.
İhlaliniz durumunda hiç bir itirazınız dikkate alınmayacak olup, platformdan sonsuza dek mahrum kalabilirsiniz. Bu nedenle aşırı hassas olmanız önerilmektedir.

Aşağıda ciddi kabul edilen örnek ihlaller yer almaktadır:
  • Sizi diğer oyunculardan üstün kılacak veya sunucunun size izin vermediği herhangi bir script veya hile
  • Ortak Nezaket / Sağduyu
  • Deathmatching (DM)
  • Rolden Kaçmak (/q veya bağlantı kopması yoluyla)
  • Hesap ile ilgili herhangi ihlaller (Hesap Devri, İzinsiz Multiaccount, Money Farming)