Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CK Talebi - Jack Dravm

Başlatan hellcat the vanished one, 21 Ağustos 2018, 09:23:48
Okunma sayısı 298 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
CK Talebi - Jack Dravm
« : 21 Ağustos 2018, 09:23:48 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Jack Dravm
Olay Tarihi: 20. 8. 18
Olay Zamanı: Ekran görüntülerinde yer alıyor

Oyun için adınız: Cody Struggs
CK etmek isteme sebebiniz :Öncelikle selamar,

HIT:Crime Syndicate birliği olarak bu şehirde belirli bir irtibatımız var, insanlar bu ismi duyunca tanıyorlar,saygı duyuyorlar. Jack Dravm adlı oyuncu, birliğimizin en üst yetkililerinden biri olan Stacy Monroe'yi evimizin önünde(binevi hoodumuz) yaralıyıp,dile gelmeyecek şeyler yaptı. Benim bundan bir süre haberim olmadı, Diego Hernandez ile El Corona'ya ev bakmaya gittik, kişi bize sırf orada duruyoruz diye ak-47 si ile ateş açtı, olay yerinde yaralandık. Ardından elimi,gözümü bağlayıp yine beni küçük düşürdüler. Birlik içerisinde Diego Hernandez'in ekip lideri konumunda bulunuyorum, ve bu kişi beni onun yanında küçük düşürdü. Kişinin bize karşı bu olumsuz tavırları nedeniyle bizim de verdiğimiz karşılık aynı olacak, kişiyi her gün taramak yerine CK etmek istiyorum. Bu hem onun hemde bizim için en hayırlısı.

Talebinizi destekleyecek kanıtlar: En üst yetkililerden biri olan Stacy Monroe'yi evimizin önünde yaraladığı kısım :

Beni ve Diego Hernandezi sebepsiz yere yaralayıp, küçük düşürdüğü ekran görüntüleri bu şikayette : http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,19309.0.html

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
Ynt: CK Talebi - Jack Dravm
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2018, 09:30:00 »
Ekleme : Bu yazacağımı ilgilenecek admine yazıyorum,

Bu talebi açmamın sebebi bize karşı yaptığı olumsuz tavırlar,kural ihlallerinden çok, bu kişinin oyundan uzaklaştırmam bu sunucuya büyük bir katkı sağlayacağındandır. Gerekli kanıtlar var, talebi kabul edip bu sunucuya büyük bir fayda sağlamak sizin elinizde.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: CK Talebi - Jack Dravm
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2018, 12:14:04 »
sizi onun öldürdüğü görülmüyor, dildoyla bir atak yapması da kanıt değil.

CK izni verilmedi.