Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Oyun] Tara_Roubette

Başlatan MOTOY, 16 Nisan 2022, 06:42:17
Okunma sayısı 361 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MOTOY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Nisan 2023, 22:41
Toplam oynama: 6 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
[Oyun] Tara_Roubette
« : 16 Nisan 2022, 06:42:17 »

RINA ROLEPLAY - TEKNİK DESTEK FORMU /Tara_Roubette/

Karakter Adınız: Tara_Roubette
Yaşadığınız Problem Türü: Oyun
Cliente girebiliyor musunuz?: Evet
Client üzerinden oyuna giriş yapabiliyor musunuz?: Evet

Ne gibi bir problem yaşıyorsunuz? Problemi anlatınız: 3 şey sormak istiyorum. Birincisi bu sunucuda bir video çekimi yapmak istiyorum bunun için  bir camhunt indirmek istiyorum fakat bunu indirmiştim. Hem PC hem laptop için ayrı versiyonları var. Laptop kullanıyorum ben, onun için olanı indirdim fakat olmadı. Bir arkadaşıma (pc kullanıcısı)rica ettim ve ondan indirip yapmasını istedim onda çalıştı alt c tuşu ve ardından / tuşu ile fakat laptop için alt c tuşundan sonra 1'e basın gibi açıklama vardı denedim olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim, çalışmasını yani aktif hale getirmek istiyorum bu cleoyu.  Bahsettiğim cleo şu:

2.sorum ise belli başlı interiorlar var ve bunların bazılarına ulaşılmıyor. Oralarda da çekim yapmak istediğim için o interiorlarda bulunmam lazım. Örneğin işkence odası gibi yerlere. Bu tarz yerlere nasıl ulaşabilirim ya da rina içerisinde adminlerin yetkisi var mıdır o interiorlara ışınlanmak gibi.  Örnek olarak şu interiorlar: 

Son yani 3.sorum ise hava modu arıyorum. Örneğin havayı mor, pembe gibi yapan modlar var mı yada güzel görünen bir gece modu ya da direkt olarak havayı istediğim saate çevirme gibi. Fırtına, yağmur, gök gürültüsü vb. yapma(komutlarla vs.) O tarz bir hava modu arıyorum, atarsanız sevinirim linklerini.

Bu problemi ne sıklıkla yaşıyorsunuz?: Problem değil, daha çok tek seferlik problem.
Oyuna yakın zamanda herhangi bir mod yüklediniz mi?: Evet
Eğer probleminiz oyun ile ilgiliyse yüklü modlarınızı listeleyiniz: Yükli bir modum yok.
Probleminizi destekleyecek görüntü/videolar: yok, görüntüsel bir şey değil.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2024, 22:17
Toplam oynama: 135 gün, 21 saat
Ynt: [Oyun] Tara_Roubette
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2022, 11:22:18 »
öncelikle merhaba birinci sorun hakkında hiçbir fikrim yok, ikinci soruna gelir isek böyle interiorları kendin oyun içinde bulman veya aynı dizayn ev alıp tasarlaman gerekli. Üçüncü soruna gelir isek https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?board=24.0 attığım linkten bulabilirsin veya isteyebilirsin.

Çevrimdışı Jaxie

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: [Oyun] Tara_Roubette
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2022, 17:07:27 »
Arşivlendi.

• 3 gün içerisinde konu sahibi tarafından yorum atılmazsa konu kilitlenip arşive taşınacaktır.