Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yali ve ilginç oyun dışı sohbet konuları

Başlatan Favian.jpg, 15 Nisan 2022, 16:42:23
Okunma sayısı 1005 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Favian.jpg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:18
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 05 Haziran 2022, 23:01
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Yali ve ilginç oyun dışı sohbet konuları
« : 15 Nisan 2022, 16:42:23 »
@yali kardeşimizin oyun dışı sohbet konuları sizce de ilginç değil mi?

(Midyeden-Yanlızlık Çok Kötü başlıklı bir konusuna kadar çeşit çeşit konuları var.)

Sohbet konusunda yaratıcı bir kardeşimiz olduğunu düşünüyorum.
5

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Ynt: Yali ve ilginç oyun dışı sohbet konuları
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2022, 17:16:32 »
yali kardeşimiz beni yani dochimedo2022 abisini feyz alıyor
1

Çevrimdışı iayze.com

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Ocak 2025, 20:27
Toplam oynama: 159 gün, 19 saat
Son giriş: 14 Ekim 2022, 00:08
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2022, 17:25:01 »
Bende düşünüyorum gerçekten.
1

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2022, 17:55:07 »
Kendisi sosyal ve mutlu bi insan bence @yali 'm
1

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2022, 21:42:00 »
yok
kimseye yazmasam bana selam veren birisi bile yok, yalnızlığımı çok beğenmediğim ev arkadaşım ve okul arkadaşlarım ile gidermeye çalışıyorum, onun dışındaki zamanlarda rina ile gidermeye çalışıyorum, genellikle arkadaş ilişkilerim çok uzun sürmüyor, arkadaş kurabileceğim birisi ile konuştuğum zaman gereğinden fazla samimi oluyorum ve çok fazla konuşuyorum çünkü o kişi dışında konuşabileceğim birisi olmuyor ve beğenmediğim bir yönü olan birisi ile ilişkimi kısa zamanda koparıyorum çünkü katlanamıyorum, galiba sosyal konularda yetenekli birisi değilim, mutlu olsaydım 1 buçuk günde 1 paket sigarayı bitirmezdim

bu videoda anlatılan konularda kendimi görüyorum
2

Çevrimdışı asbiee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ocak 2025, 22:29
Toplam oynama: 124 gün, 21 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Mart 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2022, 09:09:22 »
sevıyom yusufu ıyı cocuk  :kardanadam:
1

Çevrimdışı #Rexauls

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 01:57
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 01:35
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
Ross Watkins Lv.16
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 02:02
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2022, 16:32:42 »
Konuları samimi geliyor, hoşuma gidiyor.  :D
1

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2022, 11:12:35 »
yok
kimseye yazmasam bana selam veren birisi bile yok, yalnızlığımı çok beğenmediğim ev arkadaşım ve okul arkadaşlarım ile gidermeye çalışıyorum, onun dışındaki zamanlarda rina ile gidermeye çalışıyorum, genellikle arkadaş ilişkilerim çok uzun sürmüyor, arkadaş kurabileceğim birisi ile konuştuğum zaman gereğinden fazla samimi oluyorum ve çok fazla konuşuyorum çünkü o kişi dışında konuşabileceğim birisi olmuyor ve beğenmediğim bir yönü olan birisi ile ilişkimi kısa zamanda koparıyorum çünkü katlanamıyorum, galiba sosyal konularda yetenekli birisi değilim, mutlu olsaydım 1 buçuk günde 1 paket sigarayı bitirmezdim

bu videoda anlatılan konularda kendimi görüyorum

daha dün izledim
beğenim 10/10

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2022, 12:42:18 »
Alıntı

yalnızlık nedir? aslında insanlar hiç bir zaman yalnız değildir olmamıştır.. yalnız olabilmen için burada dahi kimse ile iletişiminin olmaması gerekli, bir inancın olmaması gerekli ve daha bişr çok neden. ev arkadaşım ve okul arkadaşlarım var diyorsun demek yalnız değilsin. arkadaşlık ilişkileri her zaman için birbirine yardım etmekle, destek olmakla başlar. karşındakine iyi olacaksın ki karşındaki de sana iyi olsun ve bu sayede yavaş yavaş o insan için aranan birisi olasın. bu da uzun arkadaşlık ilişkilerine işarettir. beğenmediğin yönü olan birisi ile arkadaş olman hatta konuşman dahi yanlış. sosyal konularda yetenkli olmadığını belirtmişsin o zaman yetenkli olmaya çalış. spor yap sosyal aktivitelere katılmaya çalış dans et yemek yap yaptıklarını kayıt altına al ve paylaş.. mutlu olmasaydın emin ol rina forumunda dahi olmazdın.. bir buçuk günde 1 paket sigara marifet değildir yada sigara içmek mutsuzluğunu almaz sadece bir nevi psikolojik rahatlık sağlar.. önemli olan sigarayı 1 buçuk günde bitirmek değil 1 buçuk günde kendini toparlaman...  :peace: diceklerim bu kadar..

kendini bu şekilde acınası anlatmayı da bırak b<3 :moon:

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2022, 13:58:01 »
Alıntı

yalnızlık nedir? aslında insanlar hiç bir zaman yalnız değildir olmamıştır.. yalnız olabilmen için burada dahi kimse ile iletişiminin olmaması gerekli, bir inancın olmaması gerekli ve daha bişr çok neden. ev arkadaşım ve okul arkadaşlarım var diyorsun demek yalnız değilsin. arkadaşlık ilişkileri her zaman için birbirine yardım etmekle, destek olmakla başlar. karşındakine iyi olacaksın ki karşındaki de sana iyi olsun ve bu sayede yavaş yavaş o insan için aranan birisi olasın. bu da uzun arkadaşlık ilişkilerine işarettir. beğenmediğin yönü olan birisi ile arkadaş olman hatta konuşman dahi yanlış. sosyal konularda yetenkli olmadığını belirtmişsin o zaman yetenkli olmaya çalış. spor yap sosyal aktivitelere katılmaya çalış dans et yemek yap yaptıklarını kayıt altına al ve paylaş.. mutlu olmasaydın emin ol rina forumunda dahi olmazdın.. bir buçuk günde 1 paket sigara marifet değildir yada sigara içmek mutsuzluğunu almaz sadece bir nevi psikolojik rahatlık sağlar.. önemli olan sigarayı 1 buçuk günde bitirmek değil 1 buçuk günde kendini toparlaman...  :peace: diceklerim bu kadar..

kendini bu şekilde acınası anlatmayı da bırak b<3 :moon:
yalnızım derken tabi ki de 7/24 yalnız değilim mağarada yaşamıyorum sonuçta, zaten yukarıdaki iletimde yalnız kalmamak için yaptığım şeylerin birisi rinaydı, ev arkadaşım ile günde max 30dk görüşüyoruz, okuldaki arkadaşlarım ile kanka derecesinde bir ilişkim yok 5 10 dk konuşuyoruz tabi konuşacak bir şey olursa, beğenmediğim bir yönü olan birini inan bana bulamıyorum en son çocukken mahalleden arkadaşım vardı onunla da konuşmuyoruz ne zamandır, sosyal aktiviteleri yaparkan eğlenmiyorum okul açılalı kaç ay oldu ilk defa geçen hafta okuldakiler ile çay içmeye gittim sıkıntıdan patladım, sosyal medyada paylaşım yapmayı yaptıklarıma önem verecek birilerinin olmadığını bildiğim için gereksiz olarak görüyorum, zaten çok umurlarında olacağını sanmıyorum, mutlulukla rina forumunun ne alakası var anlamadım, sigara konusunda aynı fikirdeyim seninle, yazarken kendimi acındırma gibi bir niyet aklımın ucundan bile geçmedi kendini acındırmayı ilgi eksikliği yaşayan insanlar yapar, sekmeyi kapattığımda hayatımdan çıkan insanlardan gelen ilgi benim için hiç bir anlam ifade etmiyor, sadece biraz içimi dökmek istedim canım abiciğim benim  :smile: :smile:
1