Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD'nin olağanüstü güçlerini silme rolleştirme ARGESİ

Başlatan Beratgmbc, 14 Nisan 2022, 15:37:29
Okunma sayısı 562 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 16:51
Toplam oynama: 20 gün, 12 saat
Birlik: ***ady
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 22:54
Toplam oynama: 109 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Polisler aranma ekleyebilir lakin aranma ekledikten sonra tam aradan 3 saat geçiyor iz kayboluyor kişi afk atıyor veya başka bi rol de kişi ev de maskeli bi arkadaşıyla rol gerçekleştirmekte /DO Kapıdan ayak sesleri gelmektedir  Giovanni : Dostum polislere üç saat önce sıktım hakaret ettim peşimdeler   Quantiano : Anladım Giovanni şuanda izlerini kaybettiler gibi haaa bulamazlar bence seni hem evdeyiz güvenli burası bi bakmışız ki rolün ortasında Pd nasıl oluyor aranma var aranma olduğu için Pd bulabiliyor bence sistem şöyle olmalı aranma olabilir normal bi durum aranma eklenmesi maskesiz ve telefonları açık olan kişilere olabilir aranma eklenir lakin izini kaybettikten sonra artık o kişilere başka bi yöntem ile ulaşılmaması mantıklı olan bişey kişi maske ile takılırken bence rol yapsa bile maske ile iz kaybettikten sonra pd karışmasın plaka alabilir aracın felan ama bence bana göre araç plakası ile de bulması mantıklı ama aranma varken de birkaç rollere katılınmalı ve ayrıca polisler maskeli kişiler de aranma olup olmadığını artık çevirme yolları ile öğrenmeliler yollar boş çevirme yok aranan kişi yolda gidiyor maskeli kişiyi anlayıp direk peşine düşüyorlar kişi maskeli ayrıca aracını değiştirmiş bu kişilere direk yönelme olması saçma bi durumdur bana göre çevirme olayın da durmayan kişilerin peşine düşülebilir.

Çevrimdışı zeu$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:50
Toplam oynama: 157 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2022, 16:13
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: ** 117
Ynt: LSPD'nin olağanüstü güçlerini silme rolleştirme ARGESİ
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2022, 15:49:03 »
yıl 571 evet

Çevrimdışı 36Kreuzberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2022, 15:49:12 »
Haklısınız, Los Angeles'de herkes maskeli geziyor zaten. LSPD kapatılsın.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2022, 15:56:50 »
Los Angeles de herkes maskeli geziyorsa araçlarına aranma yapılıyor mu ? Los Angeles de herkes maskeli geziyor da çevirmeler var mı ? Los Angeles de o zaman çevirme yapacaksın aranma yapacaksın öyle konuşacaksın Eeeee adam maskeli dört kişiler silahlılar yap kardeşim çevirmeni kaçtı mı çevirmeden kovala yakala polis değil misin maskeli kişiler sıkıp kaçıyor bundan ne anlıyorsunuz ? Kolay geliyor değil mi maskeli felan tanımam bana sıktılar mı oldu hemen aranma isterse adam evine girsin isterse işyerinin köşesinde saklansın aranma var kardeşim kapıların kilitlerini kırarız ben yakalamasam izini kaybetsem başkası yakalar oldu efendim ne kadar kolay ya.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2022, 16:12:50 »
https://www.hizliresim.com/jvrblik PD ne iş yapar ? Pd olan kişiler havalıdır Erkeklerse Kız çekerler Kızlarsa Erkek çekerler onlar dokunulmazdır.Her sen onlara mı sıktın ? Evet dostum onlara sıktım !!! U Y A R I !!! ROLEPLAY HAYATINIZ BİTMİŞTİR sen rol yapamazsın istersen kaç istersen git istersen oyun da olma 1 sene sonra da olsa şehre yeniden döndüm rolünü yapamayacaksın Roleplay bitti görüyorsunuz.Arkadaşlar bu nedir ya ? Pd ne yapıyor ya Los Angeles de kapansın böyle olacaksa bırak kapansın daha mantıklı.PD işi çok ya mahkeme rolüne zamanını veremez polis rolleri zor artı çevirme yapamaz polis rolleri öyle bakın öyle.

Çevrimdışı velvel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 26 Şubat 2023, 20:57
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Şubat 2023, 03:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2022, 18:30:39 »
/bocek ? :D

Çevrimdışı Eskonat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2023, 02:32
Toplam oynama: 80 gün, 18 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2023, 18:47
Toplam oynama: 95 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 17:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2022, 19:09:21 »
Polisler aranma ekleyebilir lakin aranma ekledikten sonra tam aradan 3 saat geçiyor iz kayboluyor kişi afk atıyor veya başka bi rol de kişi ev de maskeli bi arkadaşıyla rol gerçekleştirmekte /DO Kapıdan ayak sesleri gelmektedir  Giovanni : Dostum polislere üç saat önce sıktım hakaret ettim peşimdeler   Quantiano : Anladım Giovanni şuanda izlerini kaybettiler gibi haaa bulamazlar bence seni hem evdeyiz güvenli burası bi bakmışız ki rolün ortasında Pd nasıl oluyor aranma var aranma olduğu için Pd bulabiliyor bence sistem şöyle olmalı aranma olabilir normal bi durum aranma eklenmesi maskesiz ve telefonları açık olan kişilere olabilir aranma eklenir lakin izini kaybettikten sonra artık o kişilere başka bi yöntem ile ulaşılmaması mantıklı olan bişey kişi maske ile takılırken bence rol yapsa bile maske ile iz kaybettikten sonra pd karışmasın plaka alabilir aracın felan ama bence bana göre araç plakası ile de bulması mantıklı ama aranma varken de birkaç rollere katılınmalı ve ayrıca polisler maskeli kişiler de aranma olup olmadığını artık çevirme yolları ile öğrenmeliler yollar boş çevirme yok aranan kişi yolda gidiyor maskeli kişiyi anlayıp direk peşine düşüyorlar kişi maskeli ayrıca aracını değiştirmiş bu kişilere direk yönelme olması saçma bi durumdur bana göre çevirme olayın da durmayan kişilerin peşine düşülebilir.
sen maskeli iken pd senin aracın dışında başka araçta seni sebepsizce durduyorsa git mg şikayeti aç kanka boş arge
1

Çevrimdışı Nyron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2022, 08:54:15 »
sen maskeli iken pd senin aracın dışında başka araçta seni sebepsizce durduyorsa git mg şikayeti aç kanka boş arge

Çevrimdışı Pudin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 00:49
Toplam oynama: 90 gün, 18 saat
Sarah Almira Lv.20
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Haziran 2023, 16:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2022, 13:56:05 »
öncelikle kendinle cok celisiyosun ve maskeli kimseye işlem uygulamıyoruz, tabii aracı eşgali vesaire uyuyorsa çevirip bi bakarız yanı maskesız halıne.

Çevrimdışı Lupexon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2023, 22:36
Toplam oynama: 19 gün, 15 saat
« Yanıtla #9 : 15 Nisan 2022, 17:05:53 »
Öncelikle merhabalar, diyelim ki polislerin gözünden kayboldun. Araç plakan var, araç sahibine baktıklarında senin evin, garajın, araçların hepsi gözüküyor. Onun üzerinden arama sürdürüyorlar, eve girdiğine kanıt yoksa zaten kimse eve veya farklı bir interiora girmiyor. Attığın fotoğrafta bir polis oturmuş sivil ile rol yapıyor. Realde görmediysen veya video izlemediysen polisiye dizilerde polisler sivillerle oturup taco burger patates kahve içiyorlar. Bunu yapmaları hatta büyük bir artı. Böyle yaparak rol yaptıklarını göstermeye çalışıyorlar. Sen maskeliyken koşarak kaçıyorsan kıyafet bilgin, araç ile kaçıyorsan araç bilgisi zaten geçiliyor. Böylelikle maskeli ve eşgale benzer birisi görüldüğünü durduruluyor. /soyun atmakta bazen çare olmuyor, araçtan illaki durduruluyorsun. Gerçekten şu ARGE konularını açarken biraz daha mantıklı düşünerek araştırın.