Daha yeni umreden geldim kanka, Müslümanlığın kalbi dedikleri Arabistan'da bile kitap'da anlatılan müslümanlığı göremediğim için kıyaslama yapmakta güçlük çektiğimi belirtmek istiyorum ama atalarımız bu dini kabul edip hayatlarını buna göre idam'e ettirmişler bizde buna göre bir araştırma yapmalı, gözden geçirip ona göre kararlar vermeliyiz, hiç bir din, dil, ırk, hiç bir hakaret'i kati suret'le hak etmemekte, benimle karşı görüşte olan insanlarla hiçbir zaman arkadaşlığımı bozmadım, beni yanına alıp neden bu dine inanıyorsun, bence böye bir din yok, olamaz deyen abilerim, ablalarım, arkadaşlarım var, şuan halen en yakın arkadaşım sinirlendiğinde bazen din'e aykırı kelimeler söyleyebiliyor, ama benim bu dünyada ki görevim din'i savunmak değil, dini en güzel bir şekilde diğer insanlar'a göstermek onlara örnek bir insan olabilmek benim görevim bu yüzden bu hayata geldiğimizi düşünüyorum, bu yüzden Islam dinin'e müslümanlığı tercih ettim, tercih etmeyenler kendi kararları onlara'da saygım sonsuzdur, ben kimsenin, hiçbir şey in bekcisi, koruması falan değillim, olamamda, ben Rina oyuncusuyum, LSPD'ye giricem yakında.