Yasak yememin sebebi hesabımın çalınması. Çalan kişiden geri aldığım ticketi zaten atmıştım bu konuya, arşive gidince konu silinmiş yazdıklarım bilmiyorum neden. Çalan kişi hesabımda hile açmış. Hatta ve hatta çalındıktan bir gün sonra başka birisi forumdan dc'mi bularak bana niye hile açıyorsun diye sövmüştü ben de ardından çalındı diye ticket açmıştım.
Rol planında ise karakter polislik yapacak ben zaten hesap çalınmadan önce de polistim. Devam etmeyi düşünüyorum. Karakterin rol planı, olayların gidişatına göre değişecek. Polislik yaptığı zaman gördüğü olaylar, geçirdiği yaralanmalar veya çatışmalar onu etkileyebilir. Kendisi küçüklüğünde de zor şeyler yaşadığı için çoğuna dayanacak ama büyük olaylarda etki bırakabilecek. Üst rütbelilerini iyi dinleyecek, disiplinli birisi olduğu için pek fazla şakaya gelmeyecek bir tip olacak. Genellikle ciddi takılacak bir tip hatta atılmasına neden olacak kadar bir ciddilik söz konusu. Karakter çapkın o yüzden departmandaki kızlara fazla yanaşabilecek hadsiz davranışlar sergileyebilir abartıya kaçmadan. Eskiden şerif üyesi olmam yüzünden kendine verilen dersleri kolayca anlayabilecek. Cebinde yüklü bir miktar parası bulunduğu için kendine bir bar açacak. En azından açmayı deneyecek. Kendisi masa başı iş sevmediği için girebilirse SWAT timine girmeyi deneyecek. Kendi çapında etkinlikler düzenleyecek, departmanda çalıştığı arkadaşlarını da davet edecek.