Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Knifeçı - Kost Mimarlık

Başlatan Knifeçı, 12 Nisan 2022, 12:00:49
Okunma sayısı 411 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Knifeçı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alice Nifes Lv.29
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Şubat 2024, 14:15
Toplam oynama: 170 gün, 11 saat
Birlik: **X
Köken: İsviçreli
Son giriş: 15 Şubat 2024, 19:57
Toplam oynama: 30 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] Knifeçı - Kost Mimarlık
« : 12 Nisan 2022, 12:00:49 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: [Haftada 7 gün, günde 3 saat ve 1 saatini ofise ayırabilirim.]

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): [1102.37, -1131.78, 23.82, 178.85]
2.2 - Ofis lokasyonu( ekran görüntüsü ):
2.3 - Ofis adı: [Kost Mimarlık]
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [diğer]
2.5 - Ofis interioru: [Bukowski Architecture]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [ IC : Yaptığım mimarlık işinin daha düzenli, daha iyi ve daha resmi yapabilmek adına bu ofisi açacağım. Bu ofiste müşterilerin hayallerindeki evleri baştan ağaşıya yapmasına yardımcı olacağım. Uzun zamandır mimarlık mesleği ile uğraştığımdan müşterilere bu ofiste daha yararlı olabileceğimi düşünüyorum. / OOC : Mimarlık mesleğini pek aktif yapan yok, varsada ofis açmak gibi büyük rollerle uğraşan pek yok. Amacım insanların evlerini dizayn ettirirken daha role uygun şekilde evlerini dizayn ettirmeleri. Böylece insanlar reklam üzerinden değil, ofise gelerek ev dizaynlarını yaptırabileceklerdir.]
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [ Oyuncular evlerini dizayn etmeye çalıştıklarında sürekli reklam vererek mimar arıyorlar, ben ise bu durumu ofis açarak ortadan kaldıracağım. Evini dizayn ettirmek isteyen randevu sistemi ile ofise gelip rollerini çevirebileceklerdir. Ben ise sürekli müşteri aramak zorunda kalmayacağımdan bu ofisi açmayı istiyorum. ]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [ Mimarlık ofisi bölgede pek yok, böylece hem oyuncular evlerini rollü bir şekilde dizayn edebilecekler hem de mimarlara olan güven problemleri tamamen ortadan kalkacaktır. Bulunduğu cadde çevresinde 4-5 adet daha işyeri var ve bunların çoğu bar, restorant gibi işyerleri. Böylece işyeri çeşitliliği de sağlamış olacağım. ]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Knifeçı"; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Knifeçı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alice Nifes Lv.29
Köken: İngiliz