Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bisiklet ile DM atanlar HK.

Başlatan #EnsarAydin, 11 Nisan 2022, 12:17:25
Okunma sayısı 2313 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yedoflu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Bisiklet ile DM atanlar HK.
« Yanıtla #10 : 11 Nisan 2022, 17:46:30 »
gerek yok gerçekci olarak da bisiklete uzun namlulu silahla binilebilinir ayrıca hızlanması da normal adam sıkmış elinden geleni bacaklarına verip [parmaklarına] kaçabilir yani

Çevrimdışı Ezekiel.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 16:20
Toplam oynama: 111 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:00
Toplam oynama: 12 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2022, 18:01:43 »
ee siz helikopterle, zırhlı araçlarla, sultanla dm atıyonuz ama bişey demiyorlar
Günün kaç saatini ayırdığını bilmiyorum fakat arkadaşlarını DM amacıyla toplayıp, kendinizi kovalatma amaçları Retarted-RP yapmalarınızdan sonra bizlere sıkmanızda aşırı saçma olmuyor mu Ezekiel? Bence saçma oluyor. DM dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorsan politikalar kısmına bakarsın. Kolluk kuvvetlerine sıkıp, düştükten sonra crash atıp arkadaşlarına kendini kaçırttırırsan yine o sultan ile peşine düşeriz. Bu da DM olmaz.

Bisiklet durumu engellenebiliyorsa hoş olur.

günlük kaç saatimi ayırdığımı napcan gelip dmmi atcan ne alaka
sıkma amacıyla retarted-rp yapmamıza şikayet açınız, gidip annene demiyiceksin tabikide
size sebepsiz sıkmamız dm kapsamı yine şikayet aç EURİA
DM dediğim şey herşeye sniper çekip, 2 kişiye dahil 12kişi girmenizdir

silahları, araçları, zırhları ücretsiz alıp birde 10tl verdiğimiz bisiklete laf atıyor adam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #12 : 11 Nisan 2022, 18:56:21 »
Bisikletli kişiler açık hedef olacağını bilerek sıkıyorlar, normal bir araç ile in-sık yapanlarla kıyaslanmamalılar bence. Onlara da biraz rol imkanı tanımak lazım, uzun namlulu ile bisiklete binmeleri de normal karşılanabilir sonuç olarak sniper gibi bir silah ile in-sık yapmıyorlar.

Bunnyhop yapanlar için de şikayet oluşturabilirsiniz, zaten forum görevlileri gereken cezayı uyguluyorlar.
1

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #13 : 11 Nisan 2022, 19:24:21 »
ee siz helikopterle, zırhlı araçlarla, sultanla dm atıyonuz ama bişey demiyorlar
Günün kaç saatini ayırdığını bilmiyorum fakat arkadaşlarını DM amacıyla toplayıp, kendinizi kovalatma amaçları Retarted-RP yapmalarınızdan sonra bizlere sıkmanızda aşırı saçma olmuyor mu Ezekiel? Bence saçma oluyor. DM dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorsan politikalar kısmına bakarsın. Kolluk kuvvetlerine sıkıp, düştükten sonra crash atıp arkadaşlarına kendini kaçırttırırsan yine o sultan ile peşine düşeriz. Bu da DM olmaz.

Bisiklet durumu engellenebiliyorsa hoş olur.

günlük kaç saatimi ayırdığımı napcan gelip dmmi atcan ne alaka
sıkma amacıyla retarted-rp yapmamıza şikayet açınız, gidip annene demiyiceksin tabikide
size sebepsiz sıkmamız dm kapsamı yine şikayet aç EURİA
DM dediğim şey herşeye sniper çekip, 2 kişiye dahil 12kişi girmenizdir

silahları, araçları, zırhları ücretsiz alıp birde 10tl verdiğimiz bisiklete laf atıyor adam
Her şeyi 'Şikayet aç' diyip savurmayı deneyeceğine başta yaptığın yoruma layık yorum yapsaymışsın Ezekiel.
Sniper olayı çözülebilecek bir şey fakat sürekli DM peşinde olan biri düzeltilemez.

Çevrimdışı UFG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 28 Ocak 2025, 04:58
Toplam oynama: 195 gün, 22 saat
Yui Ryuichi Lv.30
Köken: Japon
Son giriş: 21 Haziran 2022, 13:25
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2022, 20:56:27 »
tamam o zaman, bisiklet hakkı alan herkes iade etsin böyle bir şey olursa

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 11 Nisan 2022, 22:04:49 »
Uzun namlu silah ile neden binilmesin ki? Çok saçma olur, bunny hope yapıyor ise şikayet açabilirsin onun dışında rol imkanı tanımak lazım.
Sen hiç sırtınta HK-416 yada AK-47 model 5.56 veya 7.62 model geniş çekirdekli ağırlıkları 5 kilo olan silahlar ile bisiklete bindin mi? Hani Türkiye şartları tabanca ruhsatı almak imkansız denecek kadar zor. Airsoft diyelim boyutları gerçek silahlar ile aynı. Standart kutudan çıkmış 14.5 namlulu ARler 800mm[80CM] civarı olur bu tüfekler bükülmüyor bu yüzden belini eğmek çok zor olur bisiklette ve ensene kadar çıkar arkanda asılı olursa. Önce olursa eğilirsin ama namlu yere sürter ve kaza kaçınılmaz bir durumdur. AK-47 model silahlar AR silahlarından ortalama 5-6 santim uzundur bu nedenle aynı şeyler onun içinde vardır. Cuntgun olayına hiç girmiyorum zaten. Kısacası Uzun namlulu silah ile binemezsin ki airsoft hali bile 3 kilo olan bu silahların gerçek ve içi tam dolu olduğunu var sayarsak şarjör ağırlıkları, silah ağırlığı, insanın ağırlığı, bisiklet kullanırkenki efor desek sürebilse bile en fazla 3 dakika sürer. Bunu benim gibi taktik silah bilgileri ezberlemeden mantık çerçevesi içinden düşünerekte yapabilirsiniz. AR-GE mantıklı ve destekledim. İyi geceler umarım yazdıklarımı okumadan laf etmezsiniz.

Çevrimdışı zEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **X
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 253 gün, 18 saat
Birlik: **X
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:13
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #16 : 11 Nisan 2022, 23:00:03 »
Uzun namlu silah ile neden binilmesin ki? Çok saçma olur, bunny hope yapıyor ise şikayet açabilirsin onun dışında rol imkanı tanımak lazım.

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #17 : 11 Nisan 2022, 23:09:52 »

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #18 : 11 Nisan 2022, 23:22:35 »
Sen hiç sırtınta HK-416 yada AK-47 model 5.56 veya 7.62 model geniş çekirdekli ağırlıkları 5 kilo olan silahlar ile bisiklete bindin mi? Hani Türkiye şartları tabanca ruhsatı almak imkansız denecek kadar zor. Airsoft diyelim boyutları gerçek silahlar ile aynı. Standart kutudan çıkmış 14.5 namlulu ARler 800mm[80CM] civarı olur bu tüfekler bükülmüyor bu yüzden belini eğmek çok zor olur bisiklette ve ensene kadar çıkar arkanda asılı olursa. Önce olursa eğilirsin ama namlu yere sürter ve kaza kaçınılmaz bir durumdur. AK-47 model silahlar AR silahlarından ortalama 5-6 santim uzundur bu nedenle aynı şeyler onun içinde vardır. Cuntgun olayına hiç girmiyorum zaten. Kısacası Uzun namlulu silah ile binemezsin ki airsoft hali bile 3 kilo olan bu silahların gerçek ve içi tam dolu olduğunu var sayarsak şarjör ağırlıkları, silah ağırlığı, insanın ağırlığı, bisiklet kullanırkenki efor desek sürebilse bile en fazla 3 dakika sürer. Bunu benim gibi taktik silah bilgileri ezberlemeden mantık çerçevesi içinden düşünerekte yapabilirsiniz. AR-GE mantıklı ve destekledim. İyi geceler umarım yazdıklarımı okumadan laf etmezsiniz.
Evet dostum, LSPD üyeleri üstünde zırh, M4, Deagle, Sniper alıp denize yüzmesi sakınca yok ama.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 11 Nisan 2022, 23:25:05 »
Evet dostum, LSPD üyeleri üstünde zırh, M4, Deagle, Sniper alıp denize yüzmesi sakınca yok ama.
Evet dostum yıl 2022 ama hala Pd'de sniper kontejyanının 5 olduğunu ve M4 ve zırh ile suya girilebilindiğinden habersizsin, bunlar seni batırmaz. Demir döküm değildir. Videoları var M4 dediğin silah suyun altında bile ateşlenme özelliğine sahip.