Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Thiago Cazalla Charles Baker - CK talebi

Başlatan edqar, 20 Ağustos 2018, 16:55:28
Okunma sayısı 1066 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Thiago Cazalla Charles Baker - CK talebi
« : 20 Ağustos 2018, 16:55:28 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Thiago Cazalla Charles Baker
Olay Tarihi: SS'ler arasındaki zamanda.
Olay Zamanı: SS'ler arasındaki zamanda.

Oyun için adınız: Edgar Cruz
CK etmek isteme sebebiniz : 1. Nedenim şudur; kişiler bir süre önce IC olarak kardeşim diyebiliceğim John Sup isimli kişiyi öldürdü.(CK)
2. Nedenim şudur; Kişilerle silahlı silahsız hiç bir çatışmaya girmedik biz köşeye gittiğimizde bizi oradan kovmak istediler bizde kişi üstünlüğümüzü kullanıp onları oradan uzaklaştırdık, bunun üzerine kişiler hakkımızda CK talebi açmış ve kabul olmuştur ancak elimde kişilerin bizim orada sadece durduğumuz için kovmaya çalışıpta bize rakip olduklarının kanıtları vardır.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: Bu SS'te kişiler bizi rakip olarak görüp bölgeden uzaklaştırıyorlar.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Kişilerin Fear-RP ihlali.
Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Thiago Cazalla Charles Baker - CK talebi
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2018, 17:22:38 »
Öncelikle selam. İkinci nedenini yanıtlayacağım. Bizlerle bir çok silahlı olayın oldu, oraya seni tatlı dille uyarmaya geldik ve sen doğrudan "Miralles'in amına koyarım, Miralles kim, siz kimsiniz?" türü şeyler söylerek bizim karakterlerimizi kışkırttın, düşman ettin. Bunun dışında, bu cümlelerin John Sup isimli arkadaşının ölümüne yol açtı. Sürekli olarak üstümüze agresif roller yönetip, bize karşı düşmanlığınızı alevliyorsunuz. Örnek olarak Jefferson Kane isimli arkadaşın, sebepsizce bizi köşemizdeyken brawl atmak için basketbol sahasına çağırdı. Sizleri de o bölgeden uzaklaştırmamızın sebebi ise bizim bölgemizde durmanız. O bölgeyi tamamen sahiplendik ve oranın uyuşturucu trafiğini korumak, tamamıyla üzerimize yapmamız gerekiyor. Sizden de gerçek bir rol yaparsınız diye düşündüm ve biraz Fear-RP yapmanızı falan bekledim. Ama sanırım bu terimle yakından-uzaktan bir alâkanız yok, sadece Thiago Cazalla(magicFezz)'nın size açtığı CK talebinden biliyorsunuz. Mafya-Çete ilişkisini bir düşünün, eğer gerçek bir rol deneyimi yaşamak istiyorsanız biraz Fear-RP yapmayı deneyin. Çünkü karteller, mafyalardan daha üstün. Ciddiyeti kavradığınız her saniye bunun farkına varıp, Fear-RP yapmanızı gerektiren durumları ölçebileceksiniz.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2018, 17:33:42 »
ancak elimde kişilerin bizim orada sadece durduğumuz için kovmaya çalışıpta bize rakip olduklarının kanıtları vardır.
Gerek çete-mafya ilişkisi olsun, gerek bölge savaşına girmiş olmamız olsun o köşeden sizi uzaklaştırmak için tonlarca nedenimiz var.
John Sup karakteri bizim bölgemizde -Santa Maria'da- satış yaptı ve bunu gördük. Kendi bölgemizde bizle laf dalaşına girdi ve korku rolünü ihlal etmiş oldu. Sonrasında onu Idlewood'daki köşesinde gördük ve bu nedenle onu ortadan kaldırıp köşeyi sahiplendik. Bunların hepsi planlı bir şekilde başarılı olarak yapıldı ve tamamlandı. John Sup düşünce köşeyi sahiplendik ve üstünlüğümüzü ortaya koyduk. Sonuçta bir insan öldü ve bunun yankı getirmesi gerek. Ne zaman "Big J öldü." desek umrunuzda değilmiş gibi rollere devam ettiniz fakat buradaki şikayette

1. Nedenim şudur; kişiler bir süre önce IC olarak kardeşim diyebiliceğim John Sup isimli kişiyi öldürdü.(CK)

yazmışsınız. John Sup hakkında en ufak kaygınız yok, o öldü diye endişelenmiyorsunuz fakat bunu forumda bize karşı kullanıyorsunuz ya, pes. John Sup öldüğünden ötürü köşeyi sahiplendik, yanınıza gelip köşeyi boşaltmanızı söyledik. Herkese karşı ilk seferinde kendi tarzımızda bir ricada bulunuyoruz, sonrasında reddedilirse işler ciddiye biniyor. Defalarca kez reddettiniz. Bölgenin Miralles'e ait olduğunu söylediğimizde çete-mafya ilişkisini hiçe sayarak bir kartel bossuna -kartelden olduğunu bilmiyoruz diyemezsiniz, size Miralles'i tanıttık, kim olduğunu gösterdik- umarsızca hakaretlerde bulunuyorsunuz. Doğal olarak da karakter ölüm izinlerinizi istiyoruz, bu çok normal. Bize bakarsanız sizin büyüklerinize doğrudan bir hakaret yok, çünkü sizde kim büyük bunu bilmiyoruz. Bize kendinizi tanıtmadınız, bize göre köşemizi kaplayan birkaç insansınız sadece ve ortadan kaldırılmanız isteniyor. Bu kadar basit.

Kişilerin Fear-RP ihlali.
Spoiler:
Burada bir korku rolü ihlali söz konusu değil. Kişi fazlalığınızı fark edince zaten iki kişiydik uzaklaştık. Bizden uzaklaşmamızı isteyip etrafımızı kapatıyorsunuz, sizce bu mantıklı mı? Ben de uzaklaşmak için çekilmeni söylüyorum. Bir-bir buçuk dakika kadar orada o şekilde etrafımız çevrili bekliyoruz ve her çekil dediğimde buradan git diyorsunuz. En sonunda çekilince de uzaklaşıyoruz zaten. Korku rolü ihlali yok. Sürekli rolü /do FEAR RP NERDE KORKU ROLÜ YAPIN KORKU ROLÜNÜ GÖREMİYORUZ? diye bölmeniz de cabası. Burada suçlu taraf biz değiliz.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2018, 17:34:08 »
Öncelikle selam. İkinci nedenini yanıtlayacağım. Bizlerle bir çok silahlı olayın oldu, oraya seni tatlı dille uyarmaya geldik ve sen doğrudan "Miralles'in amına koyarım, Miralles kim, siz kimsiniz?" türü şeyler söylerek bizim karakterlerimizi kışkırttın, düşman ettin. Bunun dışında, bu cümlelerin John Sup isimli arkadaşının ölümüne yol açtı. Sürekli olarak üstümüze agresif roller yönetip, bize karşı düşmanlığınızı alevliyorsunuz. Örnek olarak Jefferson Kane isimli arkadaşın, sebepsizce bizi köşemizdeyken brawl atmak için basketbol sahasına çağırdı. Sizleri de o bölgeden uzaklaştırmamızın sebebi ise bizim bölgemizde durmanız. O bölgeyi tamamen sahiplendik ve oranın uyuşturucu trafiğini korumak, tamamıyla üzerimize yapmamız gerekiyor. Sizden de gerçek bir rol yaparsınız diye düşündüm ve biraz Fear-RP yapmanızı falan bekledim. Ama sanırım bu terimle yakından-uzaktan bir alâkanız yok, sadece Thiago Cazalla(magicFezz)'nın size açtığı CK talebinden biliyorsunuz. Mafya-Çete ilişkisini bir düşünün, eğer gerçek bir rol deneyimi yaşamak istiyorsanız biraz Fear-RP yapmayı deneyin. Çünkü karteller, mafyalardan daha üstün. Ciddiyeti kavradığınız her saniye bunun farkına varıp, Fear-RP yapmanızı gerektiren durumları ölçebileceksiniz.
İlk öncelikle, bir mafya olduğunuzu veyahutta cartel tarzı birşey olduğunuzu IC olarak bilmiyorum tek bildiğim "burası mirallesin toprakları" demeniz IC olarak sizin kim olduğunuzu bilmiyorum ve eski olaylarla bu olayın tamamen alakası yok, IC olarak benim orada durmamdan rahatsız olup "çocuk buradan git" tarzı cümlelerde bulunmanız karakterimin gücüne gidiyor bu nedenlede size karşı ters gidiyorum düzgün bir dille gelip şöyle şöyle deseydiniz olayın başında bu olaylar hiç yaşanmazdı John Sup isimli karakter ölmezdi forumda bunları yazmamıza gerek kalmazdı.
İyi forumlar, İyi roller dilerim.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2018, 17:44:33 »
Çok saçma roller döndü çok sıkıldım artık bu durumdan...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2018, 17:45:46 »
İlk öncelikle, bir mafya olduğunuzu veyahutta cartel tarzı birşey olduğunuzu IC olarak bilmiyorum tek bildiğim "burası mirallesin toprakları" demeniz IC olarak sizin kim olduğunuzu bilmiyorum ve eski olaylarla bu olayın tamamen alakası yok, IC olarak benim orada durmamdan rahatsız olup "çocuk buradan git" tarzı cümlelerde bulunmanız karakterimin gücüne gidiyor bu nedenlede size karşı ters gidiyorum düzgün bir dille gelip şöyle şöyle deseydiniz olayın başında bu olaylar hiç yaşanmazdı John Sup isimli karakter ölmezdi forumda bunları yazmamıza gerek kalmazdı.
Her rolümde Fear-RP yapmanız için rol dışı, yanlış bir hareket yaparak "Yanlış kartele bulaşıyorsunuz", "Yanlış Meksikalılar'a bulaşıyorsunuz" tarzı cümleleri defalarca kurdum. Hatta "Sikikler, yanlış Meksikan Karteli'ni karşınıza aldınız." tarzında cümleler de kurdum. Bunu inkâr etmene izin veremem, buraya bir şey yazıyorsan; doğrusunu söylemen gerekiyor.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2018, 17:46:04 »
Rolleri buraya kadar getiren sizin hatta senin kardeşin diyebileceğin adamı öldüren bize karşı bir fear bile yapmaman bence oldukça basit.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2018, 17:46:51 »

evet, bunu diyorsan karakterimin ölmesini senin karakterin değil, sen istiyorsun. arada kocamaaaaaan bir fark var. bunu demeye hakkın yok.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2018, 17:48:49 »
Her rolümde Fear-RP yapmanız için rol dışı, yanlış bir hareket yaparak "Yanlış kartele bulaşıyorsunuz", "Yanlış Meksikalılar'a bulaşıyorsunuz" tarzı cümleleri defalarca kurdum. Hatta "Sikikler, yanlış Meksikan Karteli'ni karşınıza aldınız." tarzında cümleler de kurdum. Bunu inkâr etmene izin veremem, buraya bir şey yazıyorsan; doğrusunu söylemen gerekiyor.
Dostum bana öyle birşey demedin deseydin zaten bu roller yaşanmazdı.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2018, 17:49:46 »

evet, bunu diyorsan karakterimin ölmesini senin karakterin değil, sen istiyorsun. arada kocamaaaaaan bir fark var. bunu demeye hakkın yok.
Sen o cümlemi farklı yorumlamışsın kardeşim o kadar diyorum sana.