youtubeda gezerken bir canlı yayın ile karşılaştım adam 5 pizza 1 kola challenge yapıyordu kendimi tutamadım ve tıkladım ardından o iştahlı yiyişini izledim daha sonra bedenim isteksizce getir sitesine girdi pizza fiyatlarını görene kadar çok hızlı ve istekliydim daha sonra fiyatları görünce 1 saniye üzüldüm ardından gülmeye başladım ikilemdeydim söylemek ve söylememek çok ince bir çizgiydi ama kendime hakim olamadım ve pizzayı söyledim ardından sevinç ve pişmanlık duygularını yaşadım bu kadar parayı vermemeliydim ben öğrenciyim paramı iyi harcamalıydım ama pizzayı yerken kendimi hayal ederek kendimi teselli ediyordum ve kurye beni aradı kapını şifresini sordu daha sonra o gizlemli numaraları kuryeye söyledim şuanlık içimdeki pişmanlık gitmişti çünkü istediğime kavuştum ilk pizzamı büyük bir sevinçle yedim ardından ikinci pizzamın yarısına geldiğimde şişkinlik hissetim ve o anda sanki hayatımda yapabileceğim her şeyi yapmış yapacak bir şey kalmamış gibi sona gelmişim gibi hissetim o anda boşluğa düştüm moralim bozulmuştu ardından sigara yaktım kafamda sürekli neden pizza söyledin daha doğru düzgün acıkmamıştın bile dedim kendime ama yapacak bir şey yoktu babamın kolay para kazanmadığını ve bir kaç dakika sürecek bir heves için 70 küsür lirayı harcamanın babama ihanet olduğu düşüncesine kapıldım bir kaç güne bu pişmanlıktan kurtulacak olsam da şuan suçluluk hissediyorum.