Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATION][29/04/2022] Donald Dean - Hile Kullanımı

Başlatan Dombili, 10 Nisan 2022, 21:31:22
Okunma sayısı 972 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dombili

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Eylül 2022, 12:56
Toplam oynama: 81 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Merhabalar, hesabım çalınmıştı ve Supporter'in desteği ile almıştım. İki gün önce Ceza İtirazı departmanına ticket açtım fakat beni buraya yönlendirdiler.
Karakterimin banının kaldırılmasını istiyorum ve IC/OOC sicilin kalkmasını istiyorum.

Hesabı aldığım ticket; https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=140990
Seviye: 13
Yasak No: 16188
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://resmim.net/i/wILux
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: aimbot/evade (hile kullanımı)
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Donald_Dean

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Dombili

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
1;Hesabımı çaldılar ve bu hesapta hile açmışlar, Hera tarafından aimbot/evade sebebiyle yasaklanmış. Hesabımı geri aldım şimdi banımın kalkmasını bekliyorum.

2; Karakterime NC atıp PD rolü yapacağım, PD içinde başarılı bir karakter yaratmak istiyorum. Diğer karakterlerin benim karakterimi seveceğini düşünüyorum böyle yaparak, karakter insanlarla çok iyi geçinebilecek. PD'nin en başarılı üyesi olmak için can atıyor.  PD içinde arkadaşlık kuracağını düşünüyor.

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rol planını detaylandırın bu detaysız.

Çevrimdışı Dombili

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
2; Karakterime NC atıp PD rolü yapacağım, PD içinde başarılı bir karakter yaratmak istiyorum. Diğer karakterlerin benim karakterimi seveceğini düşünüyorum böyle yaparak, karakter insanlarla çok iyi geçinebilecek. PD'nin en başarılı üyesi olmak için can atıyor.  PD içinde arkadaşlık kuracağını düşünüyor.

devamı;

PD içerisinde başarılı operasyonlar yapacak suç çetesini çökertecek bir karakter olucak. PD'nin en gözde adamı olmaya hazır, PD içerinde ki kişilerin hepsinden iyi olacağını düşünüyor Teğmen'in bile   :-D, PD içerisinde spor yapmayı seviyor, kaslı bir karakter olmasını istiyorum. Kendini bencil gibi gösterip aslında gönlü zengin olan bir karakter olucak.

((usta bu kadarıda yeterlidir ya artık başım ağrıyor zaten pls))

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat

Çevrimdışı Dombili

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
2; Karakterime NC atıp PD rolü yapacağım, PD içinde başarılı bir karakter yaratmak istiyorum. Diğer karakterlerin benim karakterimi seveceğini düşünüyorum böyle yaparak, karakter insanlarla çok iyi geçinebilecek. PD'nin en başarılı üyesi olmak için can atıyor.  PD içinde arkadaşlık kuracağını düşünüyor.PD içerisinde başarılı operasyonlar yapacak suç çetesini çökertecek bir karakter olucak. PD'nin en gözde adamı olmaya hazır, PD içerinde ki kişilerin hepsinden iyi olacağını düşünüyor Teğmen'in bile   :-D, PD içerisinde spor yapmayı seviyor, kaslı bir karakter olmasını istiyorum. Kendini bencil gibi gösterip aslında gönlü zengin olan bir karakter olucak. İnsanların  onun hakkında ne düşündüğünü umursamıyor, yalnız, saf bir karakter. Richard normal hayatta sakin ve duyarlı bir vatandaş olmaya çalışıyor.Police Department bünyesine girdikten sonra ise kendisinden üst rütbeli kişiler kısaca bütün personeller arasında saygılı ve takım çalışmasına alışan, uyum sağlayan biri olarak kendisini tanıttırmaya çalıaşcak.Doğru zamanda doğru konuşmasıyla bilinen, fikir yürütmesiyle akıl veren ve karşıdaki kişinin düşüncelerine saygı duyan bir yapıya sahip olacak, başarılı bir şekilde POII terfisi alırsa, birim olarak Trafik divizyonuna geçmeyi düşünüyor, Trafik divizyonunda başarılı bir şekilde ilerlerse Trafik divizyonu sorumlusu olmak için elinden geleni yapacak ve ondan sonra gelecek yeni ekip arkadaşlarına eğitim vermek için elinden geldiğince başarılı, apoletli bir memur olmaya çalışacak.
Bununla beraber olaylara karşı soğukkanlı davranacak.Hayatında hep adalete inanan birisi.Irkçılığa karşı çıkan, il-legal madde satan ve üretenden nefret eden bir kişiliğe sahip.Gerektiği zaman elini masaya vurarak ses getiren ekip lideri vasfı olan biri.İş arkadaşları arasında uyum sağlayan, sevilen ve saygı duyulan birisi olacak.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat

Çevrimdışı Dombili

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Birincisi Donald_Dean zaten bu karakter, ikincisi hesap çalındığı için başka bir bilgisiyara bakabiliyor olabilirsiniz. Bu hesaplara hayatım boyunca bir kere bile girmedim, size discord ve ya ileti üzerinden bilgisiyar ismimi ve ip'yi atabilirim.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: