Yelek dediğiniz şey sizin namusunuz arkadaşlar. Yeleğin önemini biliyorsunuz ve bunla alakalı rehberiniz bile var. Savaş sırasında yeleksiz geziyorsunuz, yeleksiz sürüş yapanlarınız dahi bulunmakta. MC kültürünün bir parçasını kültürden koparmak saçma bir hareket olacaktır. Liderlere karşı onur kırıcı rol yapılmaz, bunu tüm üyelere yansıtmak saçma bir durum. Yeleğinizi çalan kişiyi cklarsınız, 1e1 bir duruma dönüşür buradaki olay. Yazılı olmayan rol kuralları her kültürde var. Denilen durum gerçekçiliğe tamamen aykırı bir durum. Siz yeleğiniz için yaşıyorsunuz ne de olsa.
"Sistem onaylı motosiklet kulübü üyelerinin yelekleri sadece başka bir sistem onaylı motosiklet kulübü tarafından gasp edilebilir. Onun dışında bu rolü yapanlar Onur Kırıcı Roller kapsamında cezalandırılacaktır."
Cümlesi hiçbir şekilde realistik değil. Bu olay sadece sistem onaylı bir motosiklet kulübü üyelerinin yeleklerini sadece sistem onaylı bir birliğin üyeleri gasp edebilir olarak sizin dediğinize yaklaştırılabilir. Her kültürün çıkmaz noktaları var. MC kültürünün eksisi denebilecek bir noktada yaşadığınız için politika değiştirmek istemişsiniz. Umarım yazdıklarımda objektif olduğumu anlamışsınızdır.
Durum DM tarzı sebepler yüzünden yelek gitmesi olunca da şikayetinizi açarsınız, rol dellenince yeleğiniz de size dönmüş olur. Ayrıca AR-GE üzerinde konsepti bilmiyorsunuz tarzında konuşmanız biraz garip çünkü benim anladığım kadarıyla mevzuyu sadece siz yaşadığınız için buraya taşımışsınız. Üstelik yeleğimiz de bir zenci tarafından çalındı tarzı cümlelerinizi de garipsiyorum. Yelek dediğiniz olayda size IC düşmanlığı olan kişi tabii ki de üyenizin onurunu zedelemek için o yeleği almaya oynar. Burada getirilebilecek tek kısıtlama Liderlere karşı gelmeli ki onur kırıcı role giriyor ve yapılamıyor diye biliyorum zaten.
Hak verdiğim noktanız da şu: Eğer bu durum yelek dediğin alınır kafasında fazlaca suistimal ediliyorsa bu konuda yapılabilecek en en en büyük değişiklik diğer arkadaşlarında bana hak vereceğini düşünerek söyleyeceğim "Sistem onaylı motosiklet kulübü üyelerinin yelekleri sadece başka bir sistem onaylı motosiklet kulübü tarafından gasp edilebilir. Onun dışında bu rolü yapanlar Onur Kırıcı Roller kapsamında cezalandırılacaktır." yerine "Sistem onaylı motosiklet kulübü üyelerinin yelekleri sadece başka bir sistem herhangi bir birlik tarafından gasp edilebilir. Onun dışında bu rolü yapanlar Onur Kırıcı Roller kapsamında cezalandırılacaktır." şeklinde olabilir. Saygılarımla