Sunucuya kayıtsız ev ve kayıtsız araba sisteminin getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hood/Uyuşturucu onaylı oluşum liderine bu tarz bir hak sadece 1 kereye mahsus verilmeli, oluşum liderinin belirlediği 1 ev ve 1 araba hiçbir şekilde takip edilemeyen, görünmez şeyler olmalı. Bu sistem yapılırken oluşum liderleri mantıklı kararlar almalı, gidip de lüks bir ev kayıtsız ev olmamalı, derme çatma ve şehirden uzak olmalı.Veya bir sultan kayıtsız bir araba olmamalı. Atıyorum siyahi bir çeteyse kayıtsız bir Savanna, motosiklet kulübüyse Burrito gibi olmalı. Bunlar ticket üzerinden ayarlanabilir. Hood/Uyuşturucu onayına sahip olan birlikler halihazırda sağlam bir rol ortamına sahip olduğu için oluşum liderinin kalkıp bu fırsatı kötüye kullanacağını sanmıyorum. Sürekli olarak ortaya çıkarılan şeyler değil, sadece gerektiği zaman kullanılması için ortaya çıkarılan şeyler olmalı.
Kayıtsız ev ve kayıtsız araba sistemi nedir, nasıl işeler?
Kayıtsız ev ve kayıtsız araba hiçbir şekilde sistemlerde gözükmez. Kısacası hayalet ev ve arabalardır. Departmanlar tarafından sistemde aratılarak bulunamaz.
Haklı, mantıksal olarak düşününce hood veya u gibi özelliğe sahip oluşum liderlerinin gizli malları olmalı onlara belirli şeyler gizleyebilmeli. Tam destek