AR-GE bu hali ile aşırı saçma geldi bana. Sadece sisteme bağlı bir şekilde para kazanmak aşırı saçma, bunun yerine AFK atsan bile yeterince para geliyor. AR-ge bu hali ile çok saçma geldi,
desteklemiyorum.Önüne gelen her birlik bu sistemden yaralarnamaz ama bu sistemin olmayacağı anlamına gelmiyor, diyeceğim şekilde düzenlenirse daha mantıklı olabilir. Bir birlik sistemsel olarak gelir elde etmek istiyorsa bunun için bir onay alması gerekiyor, bu onay için ise birlik tanıtımına yaptığı rolleri paylaşabilir. Bu onayı alan birliklerin ise yeni oyuncuları sunucuya daha hızlı adapte edebilecek birliklere verilmesi gerekiyor, sonuçta yeni başlayan bir oyuncu hızlıca para kazanıp bu tarz birliğe dahil olmak isteyecektir. Bunun için ise yeni oyunculara ev sahipliği yapabilecek birliklerin seçilmesi gerekiyor. Bu nedenle kişilerin ne tür roller yaptığı, kültüre ne kadar hakim olduğu vesaire gibi birçok etken kontrol edilmeli. Yeterli görülürse bu tarz bir onay verilebilir, böylece yeni başlayan oyuncuların sunucuya adapte olması hızlanır.
Bu sistemde ne kadar bir fiyat verileceği hakkında bir bilgim yok, sunucunun ekonomisine çok fazla hakim değilim. Dediğim şekilde düzenlenirse çok daha ilgi çekici bir sistem haline gelebilir, söyleyeceklerim bu kadar. Eğer sistem dediğim gibi düzenlenirse AR-ge'yi deskteleyebilirim ama bu hali ile hayır, destekemiyorum. Herkese iyi forumlar.