Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neden böyle?

Başlatan canoichbinemre, 07 Nisan 2022, 19:25:58
Okunma sayısı 1759 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 14 Nisan 2022, 00:30
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
Birlik: *******477
Neden böyle?
« : 07 Nisan 2022, 19:25:58 »
Sunucu içerisinde hem troll, hem eğlenceli ortam yaratıyorum ben İdlewood koruyucusu Easton.

Sunucu içerisinde fark ettim de kızlara sadece eğlenmek amaçlı "tatlım" dediğim zaman rage geçiriyorlar. Bunun sebebi nedir? Yüzde beşi olsa eyvallah ama genellikle böyle, hiç erkek arkadaşları (sevgili anlamında değil) olmayan karakterler var. Her şeyi sizce ERP bağlamak kısıtlama olmuyor mu? ERP gibi bir şey ihtiyacım olsa veya yavşama tarayıcı > eskort ilanlarına bakarım. Neden güzel sözler, iltifatlar içinde "kesin erpci, manitacı, yavşak biri bu" diye düşünce yatıyor?

Demek istediğim siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Neden böyle?
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2022, 20:04:40 »
rol yapmayı bilmiyorlar bence
,

Az önce rage geçirip Patrick Bateman gibi davrandım kıza tekme attım -,-

Çevrimdışı kilink

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 01 Haziran 2023, 04:39
Toplam oynama: 104 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2022, 20:12:51 »
turk kızı triplenmesi var bide
2

Çevrimdışı Nyron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2022, 21:22:22 »
Direkt olarak ss'de görüldüğü gibi gelenler yüzünden.

2

Çevrimdışı #McAllen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ocak 2025, 17:01
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Lydia Dawson Lv.31
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Nisan 2023, 16:43
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Nisan 2023, 14:17
Toplam oynama: 35 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ocak 2023, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2022, 21:50:48 »
Direkt olarak ss'de görüldüğü gibi gelenler yüzünden.

asdfasdfsaj "Kekinizi tadabilir miyim bayan?" iyimiş

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2022, 22:49:37 »
:D Maalesef sorun çok büyük kime sakin ol canım desem "siktir git şuradan, nereden canın oluyorum?" gibi dönütler var.

Çevrimdışı clexysmurf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Nisan 2023, 07:17
Toplam oynama: 7 gün, 8 saat
Son giriş: 14 Şubat 2023, 16:08
Toplam oynama: 35 gün, 19 saat
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2022, 00:26:05 »
bu konuda büyük destekcinim, birisine seslendiğinde ya da iltifat ettiğinde direkt erotik role yürüyeceğini düşünmeleri ya da iltifat olarak kabul etmeyip direkt yürüdüğünü düşünen çok kişi var. he bir de selam verdiğinde direkt 'lezbiyenim' diyenleri de ayırmamak gerekiyor, selam verdiğinde 'lezbiyenim' diyerek selamını alan tayfanın aklı fikri erotik roldür, aksini iddaa eden lezbiyen rolü yapıyordur
3

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2022, 03:36:47 »
Baba onlarla fazla role girmemeye özen göster. Benim um'rumda olmaz. Bilgisayar başında hafif siyahlamış, yırtık atletle oturup 'roleplay' yapan bir erkek... türk ve türk kızlarından gördüğü şeyleri yapıyor. Kız görmemişte olabilir, emin olamadım. Ne bekleyeceksin ki? Destekcinim.

bu konuda büyük destekcinim, birisine seslendiğinde ya da iltifat ettiğinde direkt erotik role yürüyeceğini düşünmeleri ya da iltifat olarak kabul etmeyip direkt yürüdüğünü düşünen çok kişi var. he bir de selam verdiğinde direkt 'lezbiyenim' diyenleri de ayırmamak gerekiyor, selam verdiğinde 'lezbiyenim' diyerek selamını alan tayfanın aklı fikri erotik roldür, aksini iddaa eden lezbiyen rolü yapıyordur
Ya zenginlerin, ya adminlerin yanında görebileceğin kız türü. :?l:

Çevrimdışı clexysmurf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Nisan 2023, 07:17
Toplam oynama: 7 gün, 8 saat
Son giriş: 14 Şubat 2023, 16:08
Toplam oynama: 35 gün, 19 saat
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2022, 03:55:26 »
Baba onlarla fazla role girmemeye özen göster. Benim um'rumda olmaz. Bilgisayar başında hafif siyahlamış, yırtık atletle oturup 'roleplay' yapan bir erkek... türk ve türk kızlarından gördüğü şeyleri yapıyor. Kız görmemişte olabilir, emin olamadım. Ne bekleyeceksin ki? Destekcinim.

istediği rolü yapsın, isterse gece gündüz zenginle ya da adminle takılsın sorun olan kısım bu değil. sorun selam verene 'lezbiyenim' olarak geri cevap vermesi, asıl sorun bu. bunun dışında hiçbir sorun yok istediği kadar lezbiyen rolü yapsın ya da egoist olsun nazlı olsun, erkeklerle konuşmayan orta doğulu karakter yapısına sahip olsun, erkek ortamına girmesin cart curt ama sohbet için selam verene lezbiyenim diye cevap vermesin

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2022, 04:16:53 »

istediği rolü yapsın, isterse gece gündüz zenginle ya da adminle takılsın sorun olan kısım bu değil. sorun selam verene 'lezbiyenim' olarak geri cevap vermesi, asıl sorun bu. bunun dışında hiçbir sorun yok istediği kadar lezbiyen rolü yapsın ya da egoist olsun nazlı olsun, erkeklerle konuşmayan orta doğulu karakter yapısına sahip olsun, erkek ortamına girmesin cart curt ama sohbet için selam verene lezbiyenim diye cevap vermesin
Bilerek o konuya gelmedim. Gece gece yarım saat güldüm, sen de gülersin umarım. Bu arada ona pek takılmana gerek yok. Onu söyleyecek bir kaç kişi vardır, diğerlerine bakabilirsin. Kimsenin rolüne karışamayız mantıken.
1