Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Je0 - İş yeri başvurusu

Başlatan Je0, 05 Nisan 2022, 19:35:45
Okunma sayısı 347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Je0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jimar Lloyd Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mart 2024, 20:14
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: ****XNG
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat
[EKLENEBİLİR] Je0 - İş yeri başvurusu
« : 05 Nisan 2022, 19:35:45 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [3-4 saat aktifim günlük, 2 saatimi felan ayırabilirim]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [2122.28, -1211.60, 23.96, 353.40]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[]
2.3 - İş yeri adı: [JEO Avcılık Dükkanı]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Diğer]
2.5 - İş yeri interioru: [Sunucuda ki avcılık interioru veya başka bir avcılık interioru varsa oda olabilir]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC olarak 22MOB ( 888 ) Birliğine bu avcılık dükkanı ucuzdan silah sağlıyıcak (rolsel) Ve + olarak Jefferson bölgesine böyle bir iş yeri açılması herkes için kaarlı olur. Jeoffrey Caldwel gizli silah alım satım işlerini gizliden yürütüyor, bu iş yeri ile sanki bir legalmiş gibi işleri yürütücek. Jefferson bölgesine böyle bir iş yeri açılması Jefferson halkı için güzel bir şey olucak.

OOC : Bu iş yerini birlik rolleri için açıyorum, hem birliğimde ki insanlara, hem de sunucuda ki çoğu birliğe bu iş yeri sayesinde silah sağlama rolü yapıcağım.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Silah alım/Satım vb, bu roller sağlanıcak. Çeşitli birliklerle anlaşma yapılıp, onlara silahları bu iş yeri sayesinde sağlıyıcaz. Polislere yakalanmamanın en mantıklı yolu bu işyeri.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Rolsel olarak birlik üyeleri ucuzdan silah alıcak, ve çete olduğu için bu birlik hep çatışma vs oluyor. Bulunduğu bölgede hiç bir Avcılık dükkanı yok, rolünü felan gayet iyi çevirebileceğimizi düşünüyorum.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Je0"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Je0 - İş yeri başvurusu
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2022, 21:01:00 »
Tanıtım açıp konu altına sunun.

Çevrimdışı Je0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jimar Lloyd Lv.23
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Je0 - İş yeri başvurusu
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2022, 13:00:31 »
@noro eklenebilir

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [EKLENEBİLİR] Je0 - İş yeri başvurusu
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2022, 21:47:20 »
İllegal işyeri açamazsınız. Başvuru reddedildi işyeri eklenmeyecek.