Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Haber Ajansı Düzenlemesi

Başlatan f0rest, 19 Ağustos 2018, 20:42:47
Okunma sayısı 747 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Haber Ajansı Düzenlemesi
« : 19 Ağustos 2018, 20:42:47 »
Haber ajansları için eski sisteme dönülmesini öne sürüyorum.Önce tanıtım açılmalı.Roller paylaşılmalı,adminler tanıtıma ve role göre beğendiği kişilere haber ajansı kurma izni vermeli.Artık bu iş çocuk oyuncağına döndü.Yok en çok reklam veren kazanır yok helikopter çekilişi var dinle>Xkanalı gibi...Tüm ajanslar kapatılmalı binaları silinmeli,bu işe en baştan başlanmalı.Benim tavsiyem budur başka önerisi olan varsa yorumda belirtebilir,bu iş ciddi bir iş olmalı.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Haber Ajansı Düzenlemesi
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2018, 20:52:20 »
+190237189232891263123162312

uzay gemisi çekilişi ha abone ol dinle haa

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2018, 20:57:35 »
+1

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45
Toplam oynama: 63 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2018, 00:13:09 »
Kesinlikle destekliyorum artık bu iş çığrından çıktı,zamanında sistem çok güzel işliyordu işini bilenler yapıyordu bunu.

Çevrimdışı MW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2018, 01:00:49 »
Çekiliş yazısı görmekten herkes usandı.

Çevrimdışı Thinker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2022, 13:19
Toplam oynama: 24 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2018, 01:08:42 »
Size katılıyorum zıvanadan çıktı yeni açılan bir yayın kuruluşu var ismini vermeyeyim, aynı anda açmıştık birlikleri kendisi fake çekiliş yapıyordu, örnek olarak 20 kişide $40.000 // 50 kişide infernus gibi yalan reklamlarla, şuanda 35 kişi dinleniyor ne forum konusu var nede herhangi bir emeği her girdiğimde rahat 35 kişi izleniyor dediğiniz gibi yaptığı saçma çekilişlerden dinleyici elde ediyor,forum konumu ziyaret edin bunu haketmiyorum(z) baydı artık bir el atın ne kadar zor olabilir kapatmak, ceza vermek? Ayrıca konuyu destekliyorum altına imzamı atıyorum...

Ayrıca eklemek isterim ki şöyle bir şey hatırlıyorum oyunda az dinleyicisi olan yayın kuruluşlarını kapatacaklarını söylüyordu yetkililer, dinleyicisi az olanı değil rp'si, forum konusu olmayanları fake çekiliş yapanları ilk önce kapatsın.
Daha iyi olacaktır

Çevrimdışı Ketcapin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Kasım 2023, 02:08
Toplam oynama: 107 gün, 22 saat
Birlik: ****** *NGX
Son giriş: 13 Kasım 2023, 02:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2018, 01:18:32 »
Size katılıyorum zıvanadan çıktı yeni açılan bir yayın kuruluşu var ismini vermeyeyim, aynı anda açmıştık birlikleri kendisi fake çekiliş yapıyordu, örnek olarak 20 kişide $40.000 // 50 kişide infernus gibi yalan reklamlarla, şuanda 35 kişi dinleniyor ne forum konusu var nede herhangi bir emeği her girdiğimde rahat 35 kişi izleniyor dediğiniz gibi yaptığı saçma çekilişlerden dinleyici elde ediyor,forum konumu ziyaret edin bunu haketmiyorum(z) baydı artık bir el atın ne kadar zor olabilir kapatmak, ceza vermek? Ayrıca konuyu destekliyorum altına imzamı atıyorum...

Ayrıca eklemek isterim ki şöyle bir şey hatırlıyorum oyunda az dinleyicisi olan yayın kuruluşlarını kapatacaklarını söylüyordu yetkililer, dinleyicisi az olanı değil rp'si, forum konusu olmayanları fake çekiliş yapanları ilk önce kapatsın.
Daha iyi olacaktır

Bugün çekilişlerde reklam verme zorunluluğu katanların birlikleri silinecek dendi hadi hayırlısı. Gerçekten Yönetimin Ajans'lara destek vermesi lazımki ortaya ajanslarda roller çıksın. Rol Çıkıncada Çekilişler çok az olur ve ilgi görmez artık.

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2018, 01:25:29 »
Destekliyorum!Artık çığırından çıktı.Eğer tüm haber ajansları kapanırsa 100 bin iade edilsin veya 1/2 para.

Çevrimdışı Thinker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2022, 13:19
Toplam oynama: 24 gün, 17 saat
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2018, 01:26:19 »

Daha iyi olacaktır
Bugün çekilişlerde reklam verme zorunluluğu katanların birlikleri silinecek dendi hadi hayırlısı. Gerçekten Yönetimin Ajans'lara destek vermesi lazımki ortaya ajanslarda roller çıksın. Rol Çıkıncada Çekilişler çok az olur ve ilgi görmez artık.
Şimdi çekiliş var çekiliş var zaten reklam verme zorunluluğu ayrı bir saçmalık onu geçtim.Şuanda verilen çekiliş vaatleri kesinlikle sallama diyor ki 40 kişide infernus tamam abi güzel vericeksin.Adam ne bişey yazmış ne isim ne mesaj bırakmış çekiliş var gel diyoda vericeği yer yok.Çekiliş buysa bırak rp olsun ilgiyi görmesekte olur.Ha çekilişte olur ama gerçek olur herkes mesaj yollar orta yol bulunur.  :)

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06