Şu üst düzey role sahip olan insanlar üst düzey insanlar ile rollerini yapsın, milletin başarılarını kurcalamakta üstünüze yok hani bir kere de helal olsun yada başarılar falan diye söyleyip geçin hani bakalım o zaman ne kazanacaksınız burası bir oyun platform dışında üstüne üstlük bir de sosyal, arkadaş ortamı ben bulunduğum bu birlikte oyun dışında da bir çok insan tanıdım iyi dostlar edindim, oyunda olmasam haftalarca girmesem bile telefondan naptın ne ettin diye konuşurum böyle insanlar tanıdım bu oyunda, bana bunları kazandırdı. Demek istediğim şey burada milleti kötülemek yerine taktir edip veyahutta hatası olan insana tavsiye vererek iyi yerlere getirebilir, bunun sonrasında iyi dostluklar edinebilir. Ne kadar kolay görünse de bu böyle bir durum oyunu bir kenara bırakalım insanlık, arkadaşlık için kullanalım bir de bu platformu. Her insanı yerimize koyarak yapalım bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum arkadaşlar. Umarım bu yazılanlar sonucunda bir kaç birşey anlaşılır, umarım bu vakitten sonra arkadaşlık daha da artar. Cümleten hayırlı geceler, geceniz güzel olsun.