Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 248289 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Seko47

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Elvis Ortiz Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Şubat 2022, 13:09
Toplam oynama: 37 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Eastside of Santos - ESOS
« Yanıtla #4600 : 05 Temmuz 2019, 16:38:42 »

Çevrimdışı S3RS3R1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Colin Devils Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2020, 12:47
Toplam oynama: 27 gün, 4 saat
« Yanıtla #4601 : 05 Temmuz 2019, 17:20:50 »
Rolleriniz çok standart ve basit gibi duruyor farklı roller deneyip biraz uğraşmanız sizin için daha iyi olur,tek yaptığınız sadece sayfa kasmak.
IC kin besleyip OOC olarak tanıtımı kötülemen çok saçma, devam edebilirsin.
Biz burda kötü bir yorum yapmadık neden kötü bir yorum olarak algıladığını anlıyamadım,sadece emek yok gibi geldi bana çoğunuz 3 satır emote verip editliyip sayfaya atıyorsunuz,kusura bakmayın ama bu tanıtım açıldıysa eleştirilere karşıda açık olmanız gerekmekte.

Çevrimdışı S3RS3R1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Colin Devils Lv.14
« Yanıtla #4602 : 05 Temmuz 2019, 17:24:19 »
Rolleriniz çok standart ve basit gibi duruyor farklı roller deneyip biraz uğraşmanız sizin için daha iyi olur,tek yaptığınız sadece sayfa kasmak.
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak hiç bir birliğin SS'leri "Tamamiyle" dolu dolu değil, hatta ve hatta daha kötüleri de var. Atılan rollerin kalitesi çok iyi olmayabilir, fakat böyle bir yazıyı hak edecek kadar da kötü değil. Hiç bir tanıtımda olmayan kaliteli SS'leri bu tanıtımda gördüm, atan kişiler var. İlk önce kendinizi sorgulayıp ondan sonra eleştiri yapmanızı tavsiye ederim, keyif alarak tek takip ettiğim tanıtım burası. Böyle devam ESOS!
Seninle zevk çartışmasıan girecek halim yok,ama hep uyuşturucu satma rolleri silah temizleme rolleri sürekli aynı görüntüleri editliyip foruma atmak bana sayfa kasmaktan başka bir şey olduğunu zannettirmiyor,sürekli aynı rolleri okuyup beğene bilirsin bu senin tercihin,sonuçta bu tanıtım herkeze açık bir sayfa herkez istediği yorumu ve eleştiri saygı çerçevesinde söyliye bilir,iyi günler.

Çevrimdışı GIDI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 12:48
Toplam oynama: 171 gün, 1 saat
Birlik: ****** *** *020
« Yanıtla #4603 : 05 Temmuz 2019, 18:18:52 »

Çevrimdışı GIDI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 12:48
Toplam oynama: 171 gün, 1 saat
Birlik: ****** *** *020
« Yanıtla #4604 : 05 Temmuz 2019, 18:20:25 »
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak hiç bir birliğin SS'leri "Tamamiyle" dolu dolu değil, hatta ve hatta daha kötüleri de var. Atılan rollerin kalitesi çok iyi olmayabilir, fakat böyle bir yazıyı hak edecek kadar da kötü değil. Hiç bir tanıtımda olmayan kaliteli SS'leri bu tanıtımda gördüm, atan kişiler var. İlk önce kendinizi sorgulayıp ondan sonra eleştiri yapmanızı tavsiye ederim, keyif alarak tek takip ettiğim tanıtım burası. Böyle devam ESOS!
Seninle zevk çartışmasıan girecek halim yok,ama hep uyuşturucu satma rolleri silah temizleme rolleri sürekli aynı görüntüleri editliyip foruma atmak bana sayfa kasmaktan başka bir şey olduğunu zannettirmiyor,sürekli aynı rolleri okuyup beğene bilirsin bu senin tercihin,sonuçta bu tanıtım herkeze açık bir sayfa herkez istediği yorumu ve eleştiri saygı çerçevesinde söyliye bilir,iyi günler.

değişik rol olarak örnek verebilirmisin?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #4605 : 05 Temmuz 2019, 18:56:17 »

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
« Yanıtla #4606 : 05 Temmuz 2019, 20:42:32 »

Çevrimdışı S3RS3R1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Colin Devils Lv.14
« Yanıtla #4607 : 05 Temmuz 2019, 20:51:36 »

değişik rol olarak örnek verebilirmisin?
Ön yargını kırıp başka birliklerin ekran görüntülerini inceliye bilirsiniz.

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
« Yanıtla #4608 : 05 Temmuz 2019, 22:19:26 »

Çevrimdışı yunusum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Şubat 2025, 04:52
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 15 Şubat 2025, 02:14
Toplam oynama: 68 gün, 19 saat
« Yanıtla #4609 : 05 Temmuz 2019, 22:45:55 »
Bazı kişiler 2 ss'li rolleri 2 yanıt olarak atıyor oda rolleri birbirine veya 2 farklı rolmüş gibi gösteriyor onu yapmazlarsa gayet güzel,..