Duyurular
04/04/2019
● Konseptte değişiklikler yapıldı.Ghetto tarzından yavaş yavaş kopma fikrinden bahsetmiştim, bu fikri uygulamaya döktük ve
uyuşturucu/silah satışlarından gelen paralarla köşeyi döndük. Bundan sonra bloklarda ghetto kavramı
diye bir şey kalmadı.
● Glen Park'da bar satın alındı. (İşyeri No: 193)Aktif bir rol ortamı oluşturmak için barımızı satın almış bulunuyoruz. Henüz işletme ayarlamaları
yapılmadı. Kısa süre sonra aktif bir rol ortamı olarak karşınıza çıkacaktır.
● OOC sesli iletişim platformları kapatıldı.Rollere olumsuz yansıdığını düşünüyorum. Geçen sene yaptığım gibi bu kararı uygulamak zorunda
kaldım. Kişisel olarak arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz bu platformlarda ama kesinlikle birlikçe bir odada
bulunmanız yasaktır. Discordumuz toplantılar ve etkinlikler için aktif tutulacaktır.
Birliğe OOC girmeye çalışanlar hakkında OOC alımlar hakkında çok fazla soru geliyor ve bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Birliğimize ilk açıldığı hafta dışında bir yıldır hiçbir zaman OOC alım yapmadık, yapmayacağız. Birliğe girişleri iyice zorlaştırdık ve bana gereksiz sorular geliyor, ben de bunaldım. Net bir şekilde söyleyeyim ki arkadaşlar, rol bilginiz ne kadar yerinde de olsa birlik içerisinden bir kefiliniz yoksa birliğe giremezsiniz. Bunu elde etmek için hoodumuzda bol bol vakit geçirip üyelerin bile gözüne girmeniz gerekiyor.
Bunları yazmama rağmen bana tekrardan yazacaklar olacak. Eskiden bulunduğumuz ortamlar, yaptığımız işler dahi önemli değil arkadaşlar. Kişi fark etmeksizin alımlar bu şekilde işliyor. Umarım bu konuda beni zor duruma sokmazsınız.