Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 250494 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Munzur73

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Haziran 2023, 15:41
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
Ynt: East Side of Santos - Chapter II: Glen Park
« Yanıtla #2460 : 30 Mart 2019, 20:36:59 »

GERİ DÖNDÜM DOSTUUM!!!

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2461 : 30 Mart 2019, 20:38:41 »
medium low high rp mevcut ise bu birlikte bugune kadar barindirdigin kisiler low rp oyuncusu mesut biz kimseyi dusuk gormuyoruz kendilerini grlistirmeleri kendi elinde  bana yardim eder misin dedilerde kime olumsjz yanit  verdim gelsin yazsin bana

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #2462 : 30 Mart 2019, 20:41:55 »

Çevrimdışı Munzur73

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Haziran 2023, 15:41
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
« Yanıtla #2463 : 30 Mart 2019, 23:00:09 »

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #2464 : 31 Mart 2019, 00:49:16 »
medium low high rp mevcut ise bu birlikte bugune kadar barindirdigin kisiler low rp oyuncusu mesut biz kimseyi dusuk gormuyoruz kendilerini grlistirmeleri kendi elinde  bana yardim eder misin dedilerde kime olumsjz yanit  verdim gelsin yazsin bana
ben ilk esos açıldığında roleplayin ne olduğunu bilmiyordum esos kapandığı zamanlarda roleplaya başladım şimdi allaha şükür medium seviyeye ulaştığımı düşünüyorum kendini geliştirmek isteyen geliştirir zaten sanki rol bilmeyen biri yorumları atanlardan rol öğrenmek istemişte adamlar geri çevirmiş gibi davranıyorsun yapma mesut iyi şekilde yaklaştık biz

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #2465 : 31 Mart 2019, 01:14:48 »
     Edqar, atılan yorumları sıfırdan itibaren okuyunca tavırlar ortaya çıkıyor. Bak sizi tanımam etmem, belki problemler yaşamışızdır eyvallah ama şuranın oyundan ibaret olduğunu unutan onlarca insanla cebelleşip durdum. Artık tamamen umursamamaya başladım. Başlarda moralim bozuluyor, içerliyordum. Şimdi zerre umurumda değil. Şu an birliğimde RP'ye 2 gün önce başlamış adam var. Ben bu adamı rol bilmiyor diye çıkartırsam, belki iyi bir birlik yöneticisi olurum gözünüzde. Ama ben bu adama bir şeyler katarım kardeşim. Bu adamlar öğrenmeye çalışıyor, kendilerini göstermeye çalışıyorlar. Ben bu adamları yüz üstü bırakıp da, rol bilmiyorsunuz buradan gidin demem. Bu benim kişisel çizgilerim diyeyim. Zaten bu birlikten veya, 8 yıllık şu platformda arkamdan gelen birileri varsa ne demek istediğimi ve neler yaptıklarımı çok iyi biliyorlardır. O yüzden fazla umursamıyorum artık bu tarz mevzuları.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #2466 : 31 Mart 2019, 01:37:40 »
     Edqar, atılan yorumları sıfırdan itibaren okuyunca tavırlar ortaya çıkıyor. Bak sizi tanımam etmem, belki problemler yaşamışızdır eyvallah ama şuranın oyundan ibaret olduğunu unutan onlarca insanla cebelleşip durdum. Artık tamamen umursamamaya başladım. Başlarda moralim bozuluyor, içerliyordum. Şimdi zerre umurumda değil. Şu an birliğimde RP'ye 2 gün önce başlamış adam var. Ben bu adamı rol bilmiyor diye çıkartırsam, belki iyi bir birlik yöneticisi olurum gözünüzde. Ama ben bu adama bir şeyler katarım kardeşim. Bu adamlar öğrenmeye çalışıyor, kendilerini göstermeye çalışıyorlar. Ben bu adamları yüz üstü bırakıp da, rol bilmiyorsunuz buradan gidin demem. Bu benim kişisel çizgilerim diyeyim. Zaten bu birlikten veya, 8 yıllık şu platformda arkamdan gelen birileri varsa ne demek istediğimi ve neler yaptıklarımı çok iyi biliyorlardır. O yüzden fazla umursamıyorum artık bu tarz mevzuları.
Kanki zaten ben cümle sonuna nokta koymayı senin videolardan öğrendim. Benim demek istediğim rol bilmiyorsun git değil, rol öğrenme hevesi olanları. Öğrenebilecek kapasiteye sahip insanları alın, kendi bildiğini okuyan insanları almanız saçma. Kendinizi her dakika geliştirebilirsiniz. İster on yıllık rolcü ol, ister beş günlük rolcü ol. Gelişmek için her dakika karşına fırsat çıkartabilirsin. Rol öğrenmeye kapalı kişilerden arındır birliğini, rol bilmeyenlerden değil. Gelişen insanlar her zaman iyidir. (( Kirlilik oldu silmemi istersen silerim bir kaçını ))

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48