Şimdi arkadaşlar yaptığınız saçma rollerden öncelikle hepiniz kesin yüzde yüz ceza alacaksınız. Onu bir kenara bırakıp yorumlarınızı daha doğrusu kendi çapınızda eleştirilerinizi yorumlayacağım. Şimdi neden eleştiri olarak görmüyorum bu yorumları? Çünkü saçma sapan kendinizi tanıtımda birisini küçük düşürmeye çalışınca cool olacaksınız sanıyorsunuz galiba. Neyse bu da umurumda değil. Şimdi asıl konuya gelelim. Rudy Ray zaten sevgilisi polisti fakat iki adet kaçak tarafından sevgilisi vuruldu ve öldü. Bunun üstüne Rudy kendisini çok yıprattı her yerde anıları olduğu için gördükçe yavaş yavaş kafayı sıyırdı. Bunun üstüne de artık yavaş yavaş kafayı yemek üzere ve durmadan zoe yaşıyor gibi hissediyor. Bundan dolayı da Zoe'yi bekliyormuşum gibi rol yaptım. Ayrıca kendi kendine konuşma olayı delirmenin anlamı değil. Birisini beklerken hiç mi demediniz "Nerede kaldı bu yaaa?" falan gibisinden? Bilmiyorum fakat flaming'den başka bir şey yapmıyorsunuz gözümde. Ayrıca arkadaşın gelip'de "Yapacağım rolü s*kiyim" demesi çok sinir bozucu fakat sakinliğimi koruyorum ve arkadaşın küçüklüğüne veriyorum bu laflarını. Neyse umarım bunu üşenmeyip sonuna kadar okursunuz artık. Yoksa yapacağım bir şey yok. İyi oyunlar ve iyi roller.