@SpiderGANGSTER Yazdıkların için minnettarım. İnsanlar saldırgan tavırlarla yaklaşıyor ve bu yüzden benden tavır aldıklarında bana eleştiri kaldıramıyor diyorlar. Yazdığın bu eleştiri beni çok mutlu etti. Bunun için teşekkür ederim.
Birliğe alımlar konusunda zaten "Çetenize, ailenize girebilir miyiz?" vb. yaklaşımlarla girmeye çalışan arkadaşlar zaten aramızda dalga konusu oluyor. Bunun geyiğini biz bile çeviriyoruz. Bu şekilde yaklaşım yapan birisini muhtemelen birliğimizde göremezsin. Fakat mahallede bulunmalarına izin veririm çünkü her şeyden önce ben aktif bir rol ortamı oluşturmaya çalışıyorum. Hataları olan kişileri belirlediğimizde zaten kendilerini kapının önüne koyuyoruz ki genelde bu DM ile geri dönüyor bize.
Dawg, homie, "hombre" vb. eski kafada kalmış terimleri çoğu kişi sevmiyor. Şunu söylemek gerekiyor ki uzun zamandır bu platformda bulunuyorum ve eski kafalıyım. El Calavera'da rollerimi gerçekleştirirken hombre demenin bana verdiği mutluluğu şu an buddy, homie, dawg kelimeleri de veriyor fakat fazla eleştiri geldiği için bu kelimelerden uzaklaşmayı ve rolleri İstanbul Türkçesi ile yazıya geçirmeye çalışıyorum artık. Birlik üyelerine de bu aşılanıyor zaten. İnsanlar sadece bir iki kişinin bunları yaptığını görünce bu konuyu başımıza kakmasını kaldıramıyorum. Kimse bir çaba sergilemediğimizi düşünüyor fakat son 10 günde birliğin rollerinin gelişimini görmeleri gerekiyor.
Birlik açıldığından beri yoğun ilgi gördü. Bunu birliğin tanınmışlığına yoruyorum. 1-2 hafta içerisinde 45 kişi oldu zaten birlik ve 45 kişi olurken bile önüme geleni birliğe alarak bu sayıya ulaşmadım. 3 kişiden 1 tanesi alınıyordu mesela. Fakat bu kadar çok kişinin içerisinde sıkıntılı kişileri ayıklamak kolay değil. Özellikle benim yanımda hatalı hareketlerden kaçınıp ben yokken her istediğini yapanlar, birliğe yöneticiler atadığım zaman onlar tarafından tespit edilip birlikten atıldı. Muhtemelen 10-15 kişiyi toplu bir şekilde düşünmeden birlikten çıkarttığımı ve sürekli hapis alanlara rütbe konusunda tenzil veya işledikleri suça göre birlikten attığımı garanti edebilirim.
SS'ler konusuna gelmek istiyorum; Tanıtımın en kaliteli şekilde gözükmesini ben de isterim. Fakat bana gelen eleştiriler "Yok LSRP kullanma, PS kullan. PS kullanmayan lowdur" vs. kışkırtıcı ve gereksiz eleştiriler. Bunu dikkate almamı kimse beklemesin. İnsanlar son dönemlerde aklınca belirli ölçütlerde görüntü düzenleme tekniklerini kalıplara dökmüş ve bunu doğru görmeye başlamış. Ben RP hayatım boyunca böyle bir saçmalık görmedim. Düzenlenmemiş ekran görüntüleri hakkında ben de sert tavrımı ortaya her zaman koyuyorum. Fakat düzenlendiği halde sırf PS kullanılmadığı için eleştiriler gelirse, en ufak bir umursama belirtisi göstermeyeceğimi şu an da söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim. Bana istedikleri kadar geri kafalı desinler, ben onlar hakkında ne düşündüğümü söylemeyeceğim. Çünkü bu tartışmalar bitmiyor.
Örnek olarak göstermek istiyorum, şu görüntüler tanıtımım için problem değildir;
Umuyorum ki bazı soru işaretlerini silerim. Çünkü sonu gelmeyen gereksiz tartışmalardan hem ben, hem de yorumları silmekten yönetim fazlası ile yoruldu. Eleştirin için tekrardan teşekkür ederim. Bahsettiğin konular üzerine son 2 haftadır ben de çok duruyorum ve bu sıkıntıları ortadan kaldırdığımı düşünüyorum. İstisnalar kaydı bozmayacaktır. Bu istisnalar ortaya çıktıkça zaten devreye giriyorum.
Bu saatte de bunları yazıyor olmam umarım "ELEŞTİRİ KALDIRAMIYORSUN MESUTT" diyen arkadaşlara cevap olur. Çünkü gayet yerinde bir eleştiri yazısı okudum. Kötü eleştiri yazısıydı fakat sivri dille yazılmamıştı. Umarım diğer arkadaşlara da örnek olur.