Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 246720 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Keyon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wayne Wytes Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2019, 13:26
Toplam oynama: 44 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: East Side of Santos - Chapter II: Glen Park
« Yanıtla #1640 : 22 Şubat 2019, 06:54:56 »

Çevrimdışı valzz9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Savage Lv.16
Son giriş: 15 Ağustos 2019, 21:40
Toplam oynama: 64 gün, 4 saat
« Yanıtla #1641 : 22 Şubat 2019, 12:15:29 »

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Aralık 2021, 14:39
Toplam oynama: 93 gün, 21 saat
« Yanıtla #1642 : 22 Şubat 2019, 16:23:49 »
Rol sorgulamayı bırak, istediğimiz rolü yaparız. Rolsel olarak çalıyoruz zaten. Her yaptığımız rolü boş boş sorgulamayı keste kendi rollerine odaklan.
Rol sorgulama değil bu eleştiri, düzgün bir şekilde yaptım, ağır dil bile kullanmadım. Hatalarını yüzüne vurunca sinirleniyor isen hatalarını düzelt. Bunu hatalarını düzeltmen için yapıyorum, sense istediğimi yaparım kafasındasın.

Sanki yaptığım rol çok saçmaymış gibi konuşuyorsun zaten emoteleri vs. kendimiz LSRP'den yaptık yani hiç biri gerçek değil. Sadece SS almak için bara girdik. Barlardan 50bin dolar çıkmasını beklemiyorsundur umarım. Sert bir dil kullanmadım derken ima veriyorsun, bence bu konuşma tarzını düzeltmen gerekiyor.
Böyle yaz canımı ye. Hadi görüşürüz.

Kanka böyle yazılcak eleştiriler yapsanız bize ortam hoş, bar zaten dediğim gibi rolü kendimiz uyarladık ama gerçektende yaptık 1milyon'uda kafamızdan attık kendi rol ortamımızda 500bin gibi bir rakam rolü yaptık fakat şimdi içeride bayağı bir kasa vardı az bir para olduğunuda sanmıyorum gidip oraya bin lira koyacak hali yok

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1643 : 22 Şubat 2019, 16:48:59 »

Çevrimdışı Charlott

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #1644 : 22 Şubat 2019, 17:00:07 »
şehir amerika olabilir fakat türkçe rol döndürüyorsunuz. bruh, dogg, dawg felan gereksiz saçma kelimeler. Bunu türkçeleştirmelisiniz. Bu arada sokakta herkesin bir lakabı var adamın ismi yok lakabı var inanılmaz. üstüne üstlük bu takma isim de isminin kısaltması yani Jordan'sa "J" felan saçma arkadaşlar. Çok güzel lakaplar ile ilgili rehberler var bakın derim. kolay gelsin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2019, 00:30
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #1645 : 22 Şubat 2019, 17:07:44 »
şehir amerika olabilir fakat türkçe rol döndürüyorsunuz. bruh, dogg, dawg felan gereksiz saçma kelimeler. Bunu türkçeleştirmelisiniz. Bu arada sokakta herkesin bir lakabı var adamın ismi yok lakabı var inanılmaz. üstüne üstlük bu takma isim de isminin kısaltması yani Jordan'sa "J" felan saçma arkadaşlar. Çok güzel lakaplar ile ilgili rehberler var bakın derim. kolay gelsin
Hey J', dwagg falan değil de
Hey Jordan, adamım nasılsın? veya dostum tarzı
TÜRKÇE

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1646 : 22 Şubat 2019, 17:17:32 »
sese alirken /headmove yaz niggam cunku sen en iyisisin

Bak Edqar kardeşim, anlatabildim mi sana bu eleman gibiler saçma sapan yazanlar yüzünden öyle konuşuyorum. Neden böyle yazdığının sebebini yazardım ama helper olduğum için belli seviyelerde yazmam gerekiyor, neyse sana cevap bile yazmıyorum belki bir gün insan gibi yazarsın o zaman cevaplarım. Zaten Rol SS'i almanın IC'deki karşılığı fotoğrafının çekilmesi değil mi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2019, 00:30
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #1647 : 22 Şubat 2019, 17:38:39 »
Zaten Rol SS'i almanın IC'deki karşılığı fotoğrafının çekilmesi değil mi?
değil

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1648 : 22 Şubat 2019, 18:02:01 »
Zaten Rol SS'i almanın IC'deki karşılığı fotoğrafının çekilmesi değil mi?
değil

Olmadığını bende biliyorum arkadaşla ironi yaptım ama bilmiyorum siz anladınız mı

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #1649 : 22 Şubat 2019, 18:04:50 »
Spoiler:
Rol sorgulamayı bırak, istediğimiz rolü yaparız. Rolsel olarak çalıyoruz zaten. Her yaptığımız rolü boş boş sorgulamayı keste kendi rollerine odaklan.
Rol sorgulama değil bu eleştiri, düzgün bir şekilde yaptım, ağır dil bile kullanmadım. Hatalarını yüzüne vurunca sinirleniyor isen hatalarını düzelt. Bunu hatalarını düzeltmen için yapıyorum, sense istediğimi yaparım kafasındasın.

Sanki yaptığım rol çok saçmaymış gibi konuşuyorsun zaten emoteleri vs. kendimiz LSRP'den yaptık yani hiç biri gerçek değil. Sadece SS almak için bara girdik. Barlardan 50bin dolar çıkmasını beklemiyorsundur umarım. Sert bir dil kullanmadım derken ima veriyorsun, bence bu konuşma tarzını düzeltmen gerekiyor.
Böyle yaz canımı ye. Hadi görüşürüz.

Kanka böyle yazılcak eleştiriler yapsanız bize ortam hoş, bar zaten dediğim gibi rolü kendimiz uyarladık ama gerçektende yaptık 1milyon'uda kafamızdan attık kendi rol ortamımızda 500bin gibi bir rakam rolü yaptık fakat şimdi içeride bayağı bir kasa vardı az bir para olduğunuda sanmıyorum gidip oraya bin lira koyacak hali yok
Kanka birde şöyle düşün orası önceden motor çetesi barıydı ve çete dağıldı, orası terk edildi. İçeride pek bir şey bırakmamaları daha mantıklı olur yani onu diyorum. Oranın bir geçmişi var yani ona göre yapsaydınız ve yahutta öyle bir rol yaptınız, isim vermeseydiniz daha iyi olurdu. Neyse ben uzayım grş.