Rol sorgulamayı bırak, istediğimiz rolü yaparız. Rolsel olarak çalıyoruz zaten. Her yaptığımız rolü boş boş sorgulamayı keste kendi rollerine odaklan.
Ya size eleştiri yapan insanda hata. Hiç bir türlü eleştiriyi kaldıramayan bir topluluksunuz. Yapılan eleştirileri kaldıramayacaksanız birlik açmayacaksınız. Kendi bildiğin olan OOC hapiste rol atma kavramını sürdür hadi göreyim seni.
Biz her eleştiriyi kabul etmeyen bir toplum değiliz, eleştirenler düşmanımız ve sanki çok kötü rol yapıyormuşuz gibi yorumlar geliyor. Ha doğru eleştiri yapanda var, ama herkes bir role bakıyor eleştiri yapıyor ama gerçek şu, bizim her rolümüzü eleştiren kişi aynı kişi ve IC'de düşmanımız. Bence bu yeteri kadar şeyi gösteriyor ama anlamadıysanız objektif bakınız lütfen. Bu kadar yeter, daha fazla boş tartışmaya katılmak istemiyorum, iyi forumlar.
Rol sorgulamayı bırak, istediğimiz rolü yaparız. Rolsel olarak çalıyoruz zaten. Her yaptığımız rolü boş boş sorgulamayı keste kendi rollerine odaklan.
Rol sorgulama değil bu eleştiri, düzgün bir şekilde yaptım, ağır dil bile kullanmadım. Hatalarını yüzüne vurunca sinirleniyor isen hatalarını düzelt. Bunu hatalarını düzeltmen için yapıyorum, sense istediğimi yaparım kafasındasın.
Sanki yaptığım rol çok saçmaymış gibi konuşuyorsun zaten emoteleri vs. kendimiz LSRP'den yaptık yani hiç biri gerçek değil. Sadece SS almak için bara girdik. Barlardan 50bin dolar çıkmasını beklemiyorsundur umarım. Sert bir dil kullanmadım derken ima veriyorsun, bence bu konuşma tarzını düzeltmen gerekiyor.