Birlik üyelerini ve sahibini tanımıyorum. Sunucuda ciddi bir şekilde MC artışı var fakat fazla iyi değil. Sistemlerle gelir kazanmaya çalışan, kulüp içinde sohbet muhabbet yapıp gelişemeyenleri gördük fakat bu birlik çok ciddi şekilde ilerliyor. Winston'u farklı platformdan tanırım orada da projesini ilerletti fakat fazla aktiflik sorunundan dolayı kilitledi şimdi burada. Neden herkes bu adamdan nefret ediyor orası bilinmese de şuan en iyi MC'ler arasında diyebilirim. Vagos kültürünün agresifliğinin altına sığınımdan kaliteli roller ile ciddi şekide devam ediyorlar. İnsanlara sataşmadan önce geçmişi bir kenara bıraktığını düşünmek şart çünkü geçmiş geçmişte kalmış. Bir ara siyahi karakterimle 2 bara gittim farklı mclere uğradım ve ırkçılığa uğradım sene 2022 ırkçılığı artık içinde yaşamak varken dışa vurmak saçma Vagos MC'e uğradığımda en fazla zaman kısıtılamamdan dolayı 2 dakika durabildim fakat gerçekten iyi rol yaptılar, misafirperverlikle uğrladılar. SAygı göster saygı gör sadece cümlede değil cidden onu bile yaptılar. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz baylar. İlk vagos deneyimim berbattı fakat umarım bir süre sonra kapınız açıksa mutlaka uğramak istiyorum. İyi günler, iyi forumlar.