Şöyle bir küçük eleştiride bulunacağım. Sizinle rol yaptım bir süre önce, bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat ortalık biraz karışık. Kesinlikle konsept ve s. konuşmayacağım ama ss'ler bana 2018 Rinasını hatırlattı. Ortama biraz daha ayak uydurabilir, biraz daha belirli hedefler ile ilerleyebilirsiniz. Önerim şu ki, öncelikle konseptinizle ilgili rolleri bildiğinizi yansıtacak şekilde, roller paylaşın. (Onaya kadar bu daha mantıklı olur.) Konsepti gerçekten bilen birisi için, yeni üyelerinize veya düşük rütbelilerinize bununla (konsept) ilgili detaylı bilgi verin. Multimedyalara göz gezdirdim, genel bir sıkıntı, fotoğraflar göze hitap etmiyor ve herkes farklı boyutta edit yapıyor. Belirli ölçeklerde ss editler, tanıtıma atmadan önce de denetleyip üzerinde daha çok uğraşırsanız sizin için daha iyi olur. Onay sonrasında, uyuşturucu ve s. gibi rollere geçmeden önce bunu gerçekten iyi bir şekilde araştırırsanız, ortaya çok eğlenceli roller çıkabiliyor. Demem o ki, genel olarak araştırıp rol yaparsanız, rollere özen gösterirseniz neden daha iyi bir yerlere gelemeyesiniz ki?
Başarılar tekrardan, iyi roller hepinize.