Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Raslow2 - Cityrose Cafe

Başlatan Raslow2, 02 Nisan 2022, 12:57:31
Okunma sayısı 471 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raslow2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 11:08
Toplam oynama: 420 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] Raslow2 - Cityrose Cafe
« : 02 Nisan 2022, 12:57:31 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın her günü aktifim, işyerime günde 5 saat ayırırım.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [512.57,-1486.93,14.50,90.75]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
2.3 - İş yeri adı: [Cityrose Cafe]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Cafe]
2.5 - İş yeri interioru: [Wups Cafe]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [Bu işyerini açıyorum çünkü benim kuzenim Fiona Raslow oyunda mimarlık ve emlakçılık rolünde.Onun dışında boş boş geziyor ve sıkılıyor bu sebeple ona ve kendime bir cafe açıp hem eğlenip hem kazanacağız.Zaten önceden de bir çok mekan açmıştık ve işletmiştik beraber bu işte gerçekten başarılı olduğumuz kanıtlanmıştır.Cityrose cafe, cityrose bar, cityrose jewerly, cityrose güzellik ve bakım merkezi gibi bir çok işyerimiz oldu. Güzel roller çıkıyordu yine çıkmasını istiyoruz.İşyerimin açılmasını dört göz ile bekliyorum.Teşekkürler.İc olarak anlatacak olursam da zaten şehirde bizi herkes tanıyor biliyor. Şehrin merkezinde  güzel bir mekan açarsak o mekan dolar taşar zaten işyerimize çok kişi gelecek biliyorum.İnsanlar eğlenebilecekleri yer aramayacaklar artık çünkü benim işyerim ve biz her zaman şehirde aktif olacağız.Her zaman insanların gelip güzel bir kahve içeceği mekan olacak, pdler, doktorlar, şerifler ve diğer tüm çalışanlar mekanımıza gelip eğlenecekler, vakit geçirecekler molalarında.Herkese farklı güzel lezzetler sunmayı hedefliyoruz, hedeflerimizi gerçekleştirmek için işyerimizin bir an önce açılmasını bekliyoruz, teşekkürler.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [İşyerimde ben ve Fiona kuzenim müdür olacağız, barmeid ve barmen çalışanlar alacağım belki garson da alabilirim hatta temizlikçi falan da alabilirim güzel roller dönmesi açısından faydalı olacaktır.Onun dışında zaten mesela pd ler şerifler falan molalarında gelip cafemde dinlenip eğlenebilecekler. Hem sabahları rol olmuyor bu yüzden cafe açıyorum. Herkesin faydalanmasını istiyorum bu sebeple cafe açıyorum.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [İşyerimin bulunduğu bölgede bir kaç işyeri var ama hiç biri aktif çalışmıyor, şehirde insanlar sabahları boş boş geziyor. Ben her zaman aktif olacağım cafemi açacağım ve işyerimin olduğu sokak şenlenecek. Herkes cafeme gelecek. Park alanı dolup taşacak.İnsanlar cafemde doyasıya eğlenecekler.İşyerimin bulunduğu bölge zaten şehrin merkezi sayılır, Rodeoda olacak. Herkes rahatlıkla gelebilecek, uzak bir yer değil çünkü.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Raslow2"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
1

Çevrimdışı Raslow2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 11:08
Toplam oynama: 420 gün, 13 saat
Ynt: Raslow2 - Cityrose Cafe
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2022, 20:19:15 »
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Köken: Rus
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2022, 00:05:44 »
Tanıtım aşağıda kalmış görmemişsiniz adminim @Liteaus  :smile:

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2022, 20:57:08 »
Yanıtlar detaysız, detaylandırın. IC planınızı yazın.
1

Çevrimdışı Raslow2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: