Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

unban

Başlatan Torbacs_Hereoski, 01 Nisan 2022, 19:08:50
Okunma sayısı 612 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mart 2022, 18:17
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
unban
« : 01 Nisan 2022, 19:08:50 »
Abi kabul edilemiyecek bir şeydi yaptıgım  sende biliyorsun kı her insan hata yapar senden beni affetmeni diliyorum lütfen abi affetmek kadar yüce bir duygu yoktur derler lütfen beni affet abi abi sanırım özür dilemek için çok geç kaldım ama yınede son kez şansımı denemek ıstıyorum lütfen beni affetin ben bir hata yaptım affına sıgınıyorum affet beni lütfen abi beni tanısan bir karıncayı bile incitmem abi inanki bilerek yapmadım herkes hile açıyordu sonda sınırlendım bende açtım keşke açmasaydım affına sığınıyorum abi olanlardan gerçekten özür dilerim çok üzgünüm ve çok özür dilerim sizden özür dilerim her insan illaki bi yerde yanlış yapar sizde illaki hata yapmıştırsınız benım ilk hatam bu güzelim serverda hile açmaktı keşke açmasaydım çok pişmanım abi ilk özür dileyen en cesurdur ilk affeden en güçlüdür abi sana olan mahcubiyetimi nasıl ifade edecigimi bilemiyorum gerçekten çok özür dilerim abi biliyorum hata bende yaptıgım affedilecek birşey gibi değil ama yine de yalvarıyorum sana abi ne olur beni affet çok özür dilerim hile açtıgım için birdaha asla ama asla hile açmıyacagım söz veriyorum beni anlayın lütfen size yalvarıyorum sizlere olan mahcubiyetimi nasıl telafi edicem bilemiyorum yaptığım tüm hatalara ve saçmalıklara rağmen beni affetmeniz büyük bir incelik lütfen sizlerden çok özür diliyorum tüm yetkılı arkdaşlardan abi günlerdir beni affetmeniz için günlerdir yazıyorum lütfen olumlu bir yanıt verin içimdeki sıkıntıyı hafifletin tekrar özür diliyorum tüm olanlar için biliyorum yaptıgım affedilebilecek gibi değil ama lütfen affınıza sıgınıyorum beni affetin tüm yetkılı arkdaşlardan tekrardan özür diliyorum abi biliyorum o kadar fazla hatağlarım var ki bende biliyorum ama size günlerdir yazıyorum gözüme uyku girmedi abi sanırım en büyük yanlısı burda yaptım hera abimin emeklerini harcadım lütfen beni affedin tüm herkesten özür diliyorum yaptıklarım affedılebılcek gibi degıl biliyorum ama her insan hata yapar abi sende illaki yapmıssındır hayatında bir hata abi tekrar söyluyorum beni tanısan bir karıncayı bile incitmem çok pişmanım yaptıklarımdan sizlerden çok çok özür diliyorum abi yaptıgım hatalar için senden sizlerden çok özür diliyorum lütfen anlayın beni  bir daha hile kullanmıyacagım lütfen abi lütfen beni affedin lütfen acın banımı sizlerden çok çok özür diliyorum tüm herkesten yalvarıyorum açın banımı bılıyorum yaptığım şey çok büyük affınıza sıgınıyoorum lütfen acın banımı hıle açtım keşke açmaz olaydım çok pişmanım biliyorum abi özür dilemek için çok çok çook geç kaldım ama buda son şansım lutfen beni affedin sizlerden özür diliyorum lütfen çok özür diliyorum herkesten yaptıgım tüm hatalara rağmen beni affederseniz çok mutlu olurum lütfen affedin beni çok pişmanım söz veriyorum bir daha yapmıyacagım Günlerdir özrümü kabul etmeniz  için yazıyorum  lütfen artık beni affedin içimdeki sıkıntıyı hafifletin Tekrar yazıyorum Özür dilerim tüm olanlar için. Gerçekten çok üzgünüm çok özür dilerim sizlerden özür dilemek istiyorum bu olanlardan için bu hiç bi kimsenin kolayca kabul edebılecegı şeyler değil sizlerden tekrar ve tekrar özür diliyorum lütfen beni affedin günlerdir yazıyorum yoruldum artık lütfen sizleri seviyorum yaptıklarımdan çok pişmanım anlayın artık beni söz veriyorum bir daha yapmıyacagım lütfen güvenin bana abi her insan hata yapar bende bi hata yaptım işte keşke yapmasaydım lütfen özrümü kabul edin lütfen özür dilemek için geç kaldım bunu bılıyorum ama tekrar tekrar söyluyorum lütfen sizlerden sizden çok özür dilerim tüm yetkılı arkdaşlardan sizleri seviyorum.
Seviye: 5
Yasak No: 18182
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/jwwiqhk
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: balık botu
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Torbacs_Hereoski

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: unban
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2022, 19:08:59 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2022, 20:05:25 »
İlk önce merhabalar neden hile kullandım videolarda gördüm kandım kolay para kasarım dedim yaptım böyle bir şey banım açıldıgında ekibimle beraber galerici açmayı düşünüyoruz 10lvl olana kadar orda rol paslıyacağız 10lvl olduktan sonra şirket ajansı açıp ordan rollere devam edeceğim

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2022, 12:22:36 »
Rol planınızı detaylandırın, bu detaysız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2022, 15:12:30 »
İlk önce sosyal rp yapmayı düşünüyorum etkinliklere giderim bir aile bulurum sunucuda legal illegal hiç farketmeksizin oyun içersinde edindiğim insanlarla güzel vakitler geçirip sunucuda geçen etkinliklere katılarak günümün bir kısmını bu sunucuda harcayarak kaliteli vakit geçirmeyi düşünüyorum Departmanlara katılma gibi fikirlerim yok değil sadece oyunu biraz daha detaylı bir şekilde öğrenmem gerekiyor.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2022, 07:41:31 »
Rol planınızı detaylandırın, bu detaysız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2022, 22:46:23 »
Geçimimi barlarda ve balıkçılıkta para kazanarak geçirmeyi düşünüyorum. Amacım belirli bir bütçeye ulaşıp araba ve ev alabilmek. Bunun haricinde ilerleyen dönemlerde araç ticareti gibi işlerle uğraşmayı düşünüyorum. Şehirde ünlü bir ticaret adamı olmak istiyorum ve gelişip bir galeri açmayı düşünüyorum rol planım bu şekilde.

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2022, 00:20:07 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2022, 18:37:25 »
İlk once sermaye yapmak icin araliksiz 3-4 gun para kazanmaya bakarim balikcilik, tasimacilik ve sayre sonra bir araba alip "aklimdaki sultan" ona taksiplakasi alip taksici rolü yapmayi planliyorum. Ama probation gircegim icin bu rol probation dan sonra ancak gerceklesir gibi o zamana kadar pizza da sosyal rp yapip eglenmeme bakarim belki seyyar satici gibi su, yemek vs satarim. Aklimda cok sey var

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2022, 02:56:28 »
Aklınızdaki şeyleri netleştirip öyle rol planı oluşturun.