İsim, Soyisim : Meredith Hednarsson
Doğum Yeri : Almanya / Hamburg
Doğum Tarihi : 17 Ekim 1985
İlâve Bilgiler :
- Dil : İngilizce, Almanca, Rusça
- Boy : 1.88
- Kilogram : 78 kg
- Göz Rengi : Yeşil
- Saç Rengi : Siyah
- Burcu : Terazi
- Aile : Bilinmiyor.
- Hakkında Bilinenler : Sadist bir kaltak.Последний шанс(Günlük aslında Rusçadır)
Hey! Merhaba, ben Meredith. Size hayatımın değişim noktasından bahsedeyim biraz. Biraz dememe bakmayın, uzun bir serüven olacak bu. Fakat şimdilik zamanımın yettiği kadar doldurmayı düşünüyorum bu günlüğü. Yetimhaneden yaşım gereği atıldığımdan beri karnımı doyuracak, nefes alacak bir imkanım hiç geçmedi elime, daha doğrusu ben bu imkanları değerlendiremedim. Eh, sokak kenarlarında bok kokusuyla aptal insanlar için dilenmekte bana yakışmazdı değil mi? Yetimhane müdürü olan domuz suratlı bunak ben daha 12 yaşındayken bana zorla sahip olduğundan beri hayatı sorguluyorum. Pek de mantıklı gelmiyor açıkçası. Fakat her şeyin bir ilki vardır değil mi? Benimki de böyle oldu. Üzülmüyorum, mutluyum aksine. İnsanlara ne şekilde, hayata ne şekilde bakacağımı anladım bu sayede. Sokaklarda da düşünme fırsatım oldukça fazlaydı. Bu fırsatları değerlendirdim ve açlıktan ölecek durumda iken kahverengi deri ceketli, şık pantalon ve parlak ayakkabılı bir adamın önümde dikilip durduğunu fark ettim. Adamın suratına doğru baktığımda sanki bir melek görmüştüm. Nasıl bir melek olduğu umurumda değildi, hayatımı kurtarması benim için yeterli. Fred. Adamın ismi Fred'di. Fred bir pezevenk, hayatımın sokak kenarında yok olmasındansa bana o yetimhane müdürü gibi olan şişman ve yaşlı heriflerin sikini yalayarak tonlarca para kazanabileceğimi anlatması sadece 15 dakikasını aldı. Bu 15 dakika "Karnını doyurmamı ister misin?" bahanesi ile bana zorla sahip olması ile geçti. Pek karşı çıkmaya çalıştığım söylenemez doğrusu. Ups- Rolly geliyor, hikaye kaldığı yerden daha sonra devam edecek.