Öncelikle selamın aleyküm ben dj exp-.. yaklaşık üç yıldır roleplay sunucularında oynuyorum. Büyük bir kısmı siyahi rolleriyle geçti, bolca banlı bir roleplay hayatım var. 20 yaşındayım, müzik teknolojisi 2. sınıfa (çok lanet bir bölüm) geçtim. Beş yıldır uzattığım saçlarımı on dakikada kazıttım, hala kendi tipime alışamadım. Ghetto, pezevenk, polis, rus ve ESSANTİYAL rollerinde bulundum. Helper 2'yim, polisle girdiğim bir çatışmada rapordan " POLİSLER NİYE CK OLMUYOR YAV " diye çemkirdiğim için c-ban yemişliğim var, afiyet olsun. Üç yıldır motosiklet sürüyorum, çok fena kazalar atlattım. Arkamda sevgilim varken dobloya girdiğim oldu. Bir ara kendime dövme makinesi ve malzemeleri alıp arkadaş çevreme dövme yapıyordum (amatörce). Kayısılar diyarında yaşıyorum, hani şu şarkısı olan. Genelde viking metal dinlerim, ruh halime göre çok farklı şeyler de dinlediğim oluyor, sakin bir yapım var. İskandinav ve Mısır mitolojisine fazlasıyla ilgi duyuyorum.Hiç bir zaman forumda şablon hazırlama işlerini beceremedim, genelde arkadaşlarım şablonu hazırlar ben yazıyı yazarım. Şuraya bir kaç fotoğraf bırakıp gidiyorum şimdi.