Sevgili dostlarım tanıtımınızda ve şimdiye kadar attığınız rollerde çok fazla yazım yanlışı, mantık hataları var. Mantık hatalarından birisi çetenizin birden yükselmesi. (ortada herhangi bir yükselme kaynağı yokken)
Alıntıladığım metin tanıtımınızda çetenin şimdi neler yaptığını anlatan kısım, yazım hatalarını geçtim şimdi yaptığınız rollerden çok bağımsız ve ilişkilendirilemeyecek kadar alakasız. Mesela uyuşturucu rolleri, sizce de hapisten çıkan bir çetenin direkt olarak bu işe girmesi non-rp olarak durmaz mı?
Bilinen SD Siyahi öncüleri bulundukları toplumda fazla eylem istemediği gerekçesi ile ayaklarını bir adım geriye atmıştır ve bulundukları lokasyondan şehirin nadide bölgelerinden olan "Yaz Cenneti" lakaplı Glenn Park bölgesinde..
Yollarını sonlandırıp yeni limanlara yelken açma faslını sonlandırıp bölgede köklü bir hüküm sergileyeşinde bulunmuştur.

Burada bulunan rolün içeriğini geçtim "Eşelmek" veya "Eşelmeye başlar" gibi ifadeler doğru değil, doğrusu "Eşelemek" Fazla detaya girip kafa bulandırmak istemiyorum. Tanıtımda oldukça yanlış var, bunları değiştirebilirsiniz lakin gelecek rollerinizde imla ve yazım kurallarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çete konsepti gayet yerinde ekibinize de yakışır diye düşünüyorum. Rollerinizin geri kalanını merakla takip ediyorum, umarım sandığımızdan daha uzun bir çete oluşumu haline gelir.