Rol planı : Ban yemeden önce Markov Lee Garcie karakterine hayat verirken genellikle barlarda ve pizza stack civarlarında takılır roller yapardım, şehirin en çok bilinen barlarına akşam saatlerinde gider etkinlikler düzenleyip şehirde ki insanları bir nebze de olsa daha aktif şekilde tutmaya çalışır onları takılmaya teşvik ederdim. Şuan ki planım da bu yönde olacak, probation sürecim ve probation süreci sonrasında ki her süreçte rollerimi temiz ve eskisinden daha da aktif tutmaya özen göstereceğim kendi açtığım mekanlarda insanların keyifli zamanlar geçirmesini sağlayacağım. Bir de oyun içerisinde ki arkadaşlarımla pizza stack'de daha öncesinde de gerçekleştirdiğimiz aktif rollerin devamlılığını sağlayacak, onlarla da aktif rol sürecinde güzel zaman geçireceğiz. Uzun ve detaylı şekilde satırlara dökmem gerekirse bundan sonra ki Rol planım bu şekilde olacaktır.
Hile kullanmamda ki sebep şu; ESP hilesi kullandım ve bunun kullanmamın amacı maskeli olan düşmanlarımın isimlerini görmekti. Atılan kanıtta ESP açık olduğu için açıkçası kendi kendimi banlattım diyebilirim, yaptığım şey doğru muydu? Elbette hayır, doğru değildi ve dürüst bir şekilde şunu söylemem lazım sunucudan uzaklaştırıldığım süreç yaklaşık 1,5 ay civarında ve emin olun yasaklandığım andan bu yana, böyle bir hile kullandığıma pişmanım. Böyle bir hataya tekrardan hiç düşmeyeceğim, bu konuda net düşünüyorum ve kararımı verdim oyunumu temiz tutacağım her zaman, tekrardan hile kullanımında bulunmayacağım.