Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Santos Ministry of Transport Argesi

Başlatan Beratgmbc, 23 Mart 2022, 16:03:19
Okunma sayısı 935 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 16:51
Toplam oynama: 20 gün, 12 saat
Birlik: ***ady
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 22:54
Toplam oynama: 109 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Santos Ministry of Transport Argesi
« : 23 Mart 2022, 16:03:19 »
Arge açılım nedeni : Şehir de hem iş bulamayan çok kişi olduğunu bilmekteyim hem de taksi çalışanları oyunda baya az yolda kalan baya kişi bulunmakta bunun için açtığım bi arge.                                                                                          Arge anlatımı : Burada bi departman açılmasını rica etmekteyim departman otobüsler üzerine dolu olmasını ayrıca iki üç tane de normal serbest araç taksi tarzı olabilir /telefon ara 911 komutunu girince orada nasıl departmanlar bulunuyorsa aynı bu şekil de bu departmanın da bi numarası olabilir iki üç tane normal serbest araçlar sadece aranan kişilere yönelebilir otobüsler ise Santos,Blueberry,Kasabalar gibi birçok yere duraklar yapılabilir City Hall durak ekleme görevini üstlenebilir açıkcası günümüzde bulunan Ulaşım Bakanlığı gibi bir düzen olmasını istiyorum otobüsler çok arka arka değil de bir saat aralıklar ile çıkabilir hem Santos dışında bulunan kişiler orada araçsız kalan araçları bozulanlar için iyi bi sistem bana göre ayrıca otobüslerin çıkış saatlerini de /telefon tarayacı nerede diye bi kanal oluşturulup yazılabilir diye düşünmekteyim para sistemine gelince ise çooook az miktar paralar verilerek bu iş çözülebilir bence gayet mantıklı bi arge olduğunu düşünmekteyim taksiciler kızabilir ama pek fazla taksi işi ile uğraşan görülmemekte                                                                                                                                               SAYGILAR RİNA ROLEPLAY AİLESİ GÜZEL Bİ ARGE KONUSU BANA GÖRE @Hera EN YAKIN ZAMAN DA KARARLARINIZI BEKLEMEKTEYİM.             

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Santos Ministry of Transport Argesi
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2022, 17:10:43 »
kim ugrascak, canın sıkıldıysaaaa hiç üzülmeeeee, tsye gir bi oda açççççç
1

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2022, 17:43:48 »
@mrbbenallen Dostum kim uğraşacak derken Taksicilik yapmak isteyen çook kişi var rol bulamadığından hiç yoktansa can sıkıntısını gidermek için iyi bi iş olur taksicilik de zaten şuanda rina da yok bitik durum da.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2022, 17:56:40 »
Çimentoculuğu düşünüyorum ve aynı şeyleri bu ARGE içinde düşünüyorum desteklemiyorum

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2022, 17:58:12 »
@mrbbenallen Dostum kim uğraşacak derken Taksicilik yapmak isteyen çook kişi var rol bulamadığından hiç yoktansa can sıkıntısını gidermek için iyi bi iş olur taksicilik de zaten şuanda rina da yok bitik durum da.

Spoiler:

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2022, 18:24:20 »
Onun rolünü yapan mı varmış la? /destek aracım buga girdi çeker misiniz
1

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2022, 10:41:11 »
Arge açılım nedeni : Şehir de hem iş bulamayan çok kişi olduğunu bilmekteyim hem de taksi çalışanları oyunda baya az yolda kalan baya kişi bulunmakta bunun için açtığım bi arge.                                                                                          Arge anlatımı : Burada bi departman açılmasını rica etmekteyim departman otobüsler üzerine dolu olmasını ayrıca iki üç tane de normal serbest araç taksi tarzı olabilir /telefon ara 911 komutunu girince orada nasıl departmanlar bulunuyorsa aynı bu şekil de bu departmanın da bi numarası olabilir iki üç tane normal serbest araçlar sadece aranan kişilere yönelebilir otobüsler ise Santos,Blueberry,Kasabalar gibi birçok yere duraklar yapılabilir City Hall durak ekleme görevini üstlenebilir açıkcası günümüzde bulunan Ulaşım Bakanlığı gibi bir düzen olmasını istiyorum otobüsler çok arka arka değil de bir saat aralıklar ile çıkabilir hem Santos dışında bulunan kişiler orada araçsız kalan araçları bozulanlar için iyi bi sistem bana göre ayrıca otobüslerin çıkış saatlerini de /telefon tarayacı nerede diye bi kanal oluşturulup yazılabilir diye düşünmekteyim para sistemine gelince ise çooook az miktar paralar verilerek bu iş çözülebilir bence gayet mantıklı bi arge olduğunu düşünmekteyim taksiciler kızabilir ama pek fazla taksi işi ile uğraşan görülmemekte                                                                                                                                               SAYGILAR RİNA ROLEPLAY AİLESİ GÜZEL Bİ ARGE KONUSU BANA GÖRE @Hera EN YAKIN ZAMAN DA KARARLARINIZI BEKLEMEKTEYİM.             

Taksici yok dendiğinde bile 4 5 tane taksici oluyor bunuda eklerseniz artık taksiciler ayakkabı falan kemirir

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 25 Mart 2022, 16:48:45 »
Çimentoculuğu düşünüyorum ve aynı şeyleri bu ARGE içinde düşünüyorum desteklemiyorum
Bu sistem düzensizliğinden kaynaklanan bi sorun çimento ile taşımacılık yolu aynı oluyor karışıyor yol kalabalıklaşıyor ikincisi ise sistem de bi ceza olmalı resmi bi oluşum içerisinde çalışanların hangi bi tanesi işini saçma yapar ama burada yapıyorlarsa bunun da bi cezası olmalı tabi ki.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 25 Mart 2022, 16:49:38 »
Onun rolünü yapan mı varmış la? /destek aracım buga girdi çeker misiniz
Bu tür şeyler de helper arkadaşların iyi çalışması gerek her bugdayım diyenleri spawlar ise zaten oyun da Rol oyunluğundan çıkar.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2022, 16:51:04 »

Taksici yok dendiğinde bile 4 5 tane taksici oluyor bunuda eklerseniz artık taksiciler ayakkabı falan kemirir
4 veya 5 taksici diyorsunuz lakin saat 16.50 saatleri ve on beş dakika önce yazılan /ara 333 yazısına hala biri bakmış değil evet gayet yeterli oluyor ayrıca taksici olanlar  da bu sistemlere geçiş yapabilirler.