Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Supraem - Le Sex Shoppe

Başlatan Supraem, 19 Mart 2022, 15:02:17
Okunma sayısı 213 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Supraem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Polonyalı
Son giriş: 09 Mart 2024, 15:42
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
Birlik: ******** ***ily
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:41
Toplam oynama: 27 gün, 4 saat
Supraem - Le Sex Shoppe
« : 19 Mart 2022, 15:02:17 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın her günü aktif durumdayım, günde 4-5 saat kadar zaman ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [1139.73, -1131.44, 23.82, 1.72]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
2.3 - İş yeri adı: [Le Sex Shoppe]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Diğer (Sex Shop)]
2.5 - İş yeri interioru: Sex Shop - İnteriorun adı tam bu mu emin değilim ancak GTA-SA interioru, SS'i de şöyle bırakıyorum:
Spoiler:

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:

IC: Dükkan normal bir seks dükkanı olarak ilerlemek yerine, büyük gelirler elde etmek için bir yandan farklı erotik içerikli işlere de girişecek. Erotik film çekimleri yapılıp, internette paylaşılacak ve bunlardan gelir elde edilecek. Ayrıca insanları zevke getirmek için ve cinsel ilişkileri ve benzeri kullanmak için seks aletlerinin satışını uygulayacağız. Dükkan şehrin en işlek bölgelerinin birinde, Star Sokağında. Bu bölgede bulunan bir işletmemiz de bulunduğu için, bu sokakta açma kararı aldık.

OOC: Interiorun, işletmenin bulunacağı yerde birliğimize ait birkaç daha işletme bulunuyor. Bu sokakta daha çok dükkan sahibi olarak, yükselmeyi hedefliyorum. Bunun içinde son zamanlarda da popüler ve iyi bir IC gelir kaynağı olan "Seks Shop" açmak istedim. Sokağı canlandırmak amaçlı bu tarz dükkanları açmaya devam edeceğim, sürdüreceğim. Artı olarak IC sahip olduğumuz holdingin bünyesinde bulunan bir dükkan olması için açmış bulunuyorum.]

3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Seks Shop'da IC yasa dışı işlere girişerek kadın pazarlama rolleri olacak. Hem o rolü gerçekleştirecek kadın karaktere ve ayrıca karşı tarafa karşı böyle bir rol imkanı sağlayacağız. IC karakterist özelliklerini milletin göz önünde bulunarak, böyle şeylere IC olarak merakı olanlara iş imkanı sağlayacağız. Bu konsepti canlandırarak, bu seks aletlerini/oyuncaklarını satarak oyuncuların erotik rollerine katkı da bulunacağız. Bunları role yansıtarak güzel bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum.]

3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bölgede bu tarz işletmelere hoş bakılıyor ve az bir miktarda bulunuyor. Yeni bir erotik kültür başlatarak, bölgeyi canlandıracağımıza inanıyorum. Bölgede aynı zamanda bir işletmem daha bulunuyor. Bu dükkanı, o işletmeyle birlikte aynı zamanda birbirinin reklamını yaparak iki işletmeyi de tanıtmayı ve büyütmeyi hedefliyorum. Erotik içerikli malzemeler/oyuncaklar/aletler satarak, son zamanlarda da popülerleşmiş olan erotik kültürü büyüteceğiz. Milletin merakını çekerek, işletmemizi büyüteceğiz.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Supraem"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Supraem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Polonyalı
Son giriş: 09 Mart 2024, 15:42