Genel cevap vereceğim.
Livemap rol ortamı bulunmak için eklendi, biri Lv'de seni görüp yanına geldiğinde şaşmaman gerek diyen insanlara sesleniyorum, biri bu harita sayesinde beni LV'de görüp ben biriyle rol yaparken yanıma gelip rol yapacaksa aman ne güzel, ama herkes sizin gibi altın kalpli değil. Şehir dışında ve durgun rolleri seven birisi olarak defalarca kez bulunması imkansız yerlerde gasp edildim. Ve beni bulan kişiler yerimden o kadar emin geliyorki, direkt olarak nokta atışı yapıyor resmen. Allah'ın hikmeti artık. Rol ortamı bulmak isteyen kişiye rol ortamı her türlü var, /aktifisyerleri. Eğer aktif işyeri bile yoksa topluluk alanlarında (pizza stack, santa maria, balık alanı...)mutlaka insan oluyor. Rol yapmak isteyene her türlü rol var.
Livemap anlık olarak nereden nereye gittiğinizi göstermenize gerek yok, konu zaten bir cümle. Eğer ar-ge'mi dikkatli okusyadınız " Las Venturas'da dağın birinde oturup iki kişi sohbet ederken " yazısını görürdünüz diye umuyorum. Hareket eden birini kim niye gasp etsin zaten.