Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Avukatlık - PD - LSCH düzen Argesi

Başlatan Beratgmbc, 18 Mart 2022, 18:23:33
Okunma sayısı 1678 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 16:51
Toplam oynama: 20 gün, 12 saat
Birlik: ***ady
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 22:54
Toplam oynama: 109 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Avukatlık - PD - LSCH düzen Argesi
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2022, 09:39:49 »
Desteklenmedi.
Ne için desteklemiyorsunuz merak ettim bi açıklamanız desteklememen için bi sebebin vardır onu öğrenebilir miyiz ?

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2022, 23:48:44 »
@Tostcuefqar Peki mahkeme rolleri zor diyorsunuz da mahkeme rolleri eklenirse oyun da hem boş gezen birsürü kişi var mahkeme rollerini ele alabilecek çok adam var mahkeme salonları eklenebilir bu yapılabilir yapılırsa çok daha iyi olur kişiler direk departmana gideceklerine orada yapabilirler senin dediğine gelirsek eğer bence bu sistemin yapılması zor iyi fikir katılmaktayım zaten ikimiz de sistemin kötü olduğunu düşünmekteyiz galiba sadece yöntemler farklı.LSCH konusuna gelirsem LSCH kuruldu aradan kaç ay geçti hala düzen kurulmamışsa zaten bunun için sistem değişmesi gerek düzen kurulması açısından açtım bunu da zaten LSCH büyük işler yapabilecek olsa zaten şuanda belki de Pd ekibinin bazıları LSCH geçebilir yani Departmanlar kontrol edilse iyi işler yapılsa zaten LSCH büyük bi  ekip haline gelir şuanda Pd başvuruları çooook dolu iken LSCH başvurularında çok az kişi var LSCH çalışanlarının çoğunun da rol  bilmeyen kişiler olduğunu düşünmekteyim avukatlık dönemim de LSCH de çalışan birinin avukat olarak beni tutmak istediğini tuttuğunda ise PD ile görüşürken Pm attığı ve yaptığı Pd üyelerine departmana gelene kadar tehdit etttiği bana pd tarafından söylenen şeyler peki bunların kanıtları nedir efendim denildiğin de PD kanıt göstermemekte avukat ve müvekkil görüşmeleri olacaktır tabi lakin PD avukatlara izin vermediği sürece hiçbir şekilde düzenlenemez eğer hakim,savcı eklenirse hem PD üyeleri kayıtları attıktan sonra mahkeme de görevli kişiler mahkeme başlatabilir avukat orada çağıralabilir bazı PD arkadaşlar avukat çağrılmasına bile izin vermemekte ve senin dediğin sistem de otomatik değil bence bi ekip daha açılıp bizzat Pd ve Avukatlık geçmişleri olan kişiler savcı,hakim olabilir  yani zaten senin dediğin de aynı şey şuanda olan sistem ile sadece müvekkil avukat gelmesini bekliyor sonrasında zaten avukat ile müvekkil on dakika ile görüşüyor sonra avukat savunma yapıyor olay bu sende avukat gelmeden birkaç süresini bekletiyorsun bence bu sistem düzen getirmez bişey değiştirmez.

Şunu söylemek isterim dediklerin ne kadar doğru olsada Savcı ve Hakim rolleri polis rolleri kadar basit şeyler değil oldukça detaylı ve üst düzey roller herkesin yapabileceği bir şey değil boş adamın değil bilen adamın yapabileceği nadir rollerden bir kişi MD olabilir FD olabilir hatta PD SD olabilir ama o kişiler Savcı ve ya Hakim olamaz Amerikan Hukuk sistemi çok geniş çapta aşırı derecede Savcı ve Hakimlere geniş yetkiler sunan bir Hukuk sistemdir mahkeme bazı konularda bireysel olarak bile yasalar dışına çıkabilirken sence bu rolün altından hakkıyla kalkacak hak geçmeyeceğini düşündüğün tek kişi var mı? Bu işle kimse uğraşmak istemez arkadaşlarına torpil geçmeler düşmanlık beslemeler hadi bunu geçtim bu olaylar basit peki ya Amerikan Hukuk sistemine hakim sunucuda kaç kişi var ve bu hakimiyeti düzgün bir şekilde yorumlayacak şekilde PD nin kanıt göstermeme olayı konusunda basit ve öz konuşacağım günde gereğinden fazla bir sürü kişiyle uğraşıyorlar haliyle o adamlar kanıt atmakla uğraşmak istemiyorlar çünkü 10 15 kişi tutukladıktan sonra bir sürü prosedürle uğraşmak istemiyorlar mantıklı çünkü kimse istemez adam eğlenmek istiyor sürüyle adama iş vermenin bir lüzumu yok ayrıca kanıtsız tutuklama ciddi suç zanlı eğer kanıtlarını talep ederse atılmazsa o memur anında ihraç edilebiliyor bu işler basit işler değil dost memurlar emin ol bildiğinden daha baskı altındalar aralarındaki bir kaç çürük tenekenin yaptığı şeyler tüm Departmana dayatılamaz avukat çağırma olayı sadece Memur Canına kast durumunda söz konusudur onun dışında zanlı istediğinde mecburen çağırılıyor çoğu zaten avukatlar bir işe yaramıyor yiyeceğim jail 10 15 dakika tasarruf edeyim kafasında olduğundan dolayı fast geçiyorlar avukat talep etmiyorlar ve ya direk supervisör ile konuşarak işlerini hallediyorlar şöyle bir şey yapılabilir eğer Avukat Baroları gerçekten kesin olduğunu kanıtlarsa Devlet Kurumları Arası İletişimde kullanılan Komut Barolarada sağlanır LSPD den biri Avukat Gerektiğinde şu şekilde işleyebilir LSPD- LAWYER gibi örneğin 3 aktif baroyada gider baro yetkilileri en az cevap verebilecek rütbeyi belirler onlarda şu şekilde cevap verir X Hukuk Bürosu Dinlemede devamı operatör şekline dönebilir başka türlü yani dediklerin olmaz sunucu o kıvamda değil yani bir şeyi yapacaksanız sağlam bir kaç adamınınızın arkanızda olması gerekli

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2022, 00:10:05 »
@Tostcuefqar Anlıyorum zor torpiller olabilir diyorsun lakin pd tarafınca torpil dönmüyor mu ? Kişiler zaten üst rütbeli seçilecek 25 level üst avukat ve pd geçmişi olan birisi alınırsa ayrıca hey ay sonu yada iki ay boyunca forum da Mahkeme adında bi konu başlatılsa orada şikayetler yapılan torpiller görüldüğünde Şikayet yazsalar ay sonunda en çok şikayet alan kişi bu görevden çekilse ve bu zor görev ait maaşlar da biraz daha diğer departmanlardan ek olarak fazla olsa sence işlemez mi ? Rina da bool rol çevrilmesi gerek anca rol bu şekilde döndürülebilir avukatlık sistemleri bu şekilde ilerleyebilir bana göre böyle olması gerek PD rahatlıkla rozet kapalı olduğu şekilde gasp da yapıyor başka şeyler de kayıtlar olduğu sürece hem bu tür davalar da forum da Dava Başvuruları kısmında olsa oradan herkes başvurularını videolar ile gönderebilse sadece pd müvekkil avukat arasında değil diğer oyuncular da rahatlıkla rol döndürebilir ayrıca gereken ceza verilse PD şehir de göremediği olayları ic de kamera sistemleri ile ic bi şekilde mahkeme salonlarında düzenlense sizce de iyi olmaz mı ?

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2022, 00:23:04 »
@Tostcuefqar Anlıyorum zor torpiller olabilir diyorsun lakin pd tarafınca torpil dönmüyor mu ? Kişiler zaten üst rütbeli seçilecek 25 level üst avukat ve pd geçmişi olan birisi alınırsa ayrıca hey ay sonu yada iki ay boyunca forum da Mahkeme adında bi konu başlatılsa orada şikayetler yapılan torpiller görüldüğünde Şikayet yazsalar ay sonunda en çok şikayet alan kişi bu görevden çekilse ve bu zor görev ait maaşlar da biraz daha diğer departmanlardan ek olarak fazla olsa sence işlemez mi ? Rina da bool rol çevrilmesi gerek anca rol bu şekilde döndürülebilir avukatlık sistemleri bu şekilde ilerleyebilir bana göre böyle olması gerek PD rahatlıkla rozet kapalı olduğu şekilde gasp da yapıyor başka şeyler de kayıtlar olduğu sürece hem bu tür davalar da forum da Dava Başvuruları kısmında olsa oradan herkes başvurularını videolar ile gönderebilse sadece pd müvekkil avukat arasında değil diğer oyuncular da rahatlıkla rol döndürebilir ayrıca gereken ceza verilse PD şehir de göremediği olayları ic de kamera sistemleri ile ic bi şekilde mahkeme salonlarında düzenlense sizce de iyi olmaz mı ?

Fikir iyi kitle kötü kitlede sıkıntı var bu rolün altından gerçekten kalkabilecek kişi sayısı aşırı az

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2022, 00:27:38 »
Bunu yapabilecek kişi sayısı bana göre var alımlar önemli olucak zaten maaşları çok olduğundan rolleri çok olduğundan başvuru atacak o kadar çok kişi olacak ki aralarında belki en iyileri olacak zaten fazla da kişi gerektirmez departmanlarda 40 kişi alıyorlar da ne oluyor bazıları öylesine alınmış rol bilmeyen ic de çok fazla kural ihlalleri yapan kişiler az olsun öz olsun diye düşünmekteyim @Tostcuefqar

Çevrimdışı Eisen

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 26 Kasım 2024, 20:15
Toplam oynama: 88 gün, 20 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Eylül 2024, 09:50
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 20 Mart 2022, 11:43:54 »

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 20 Mart 2022, 16:10:45 »
Destekler için teşekkürler umarım buna bir düzenleme gelir polisler kendilerini düşünmekte lakin bence sistem değişmeli  ben bunu düşünmekteyim zaten çoğu arge de bunların üzerine açılmakta eğer ki sistem değişmezse bence çok şey kaybeder sunucu.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #17 : 20 Mart 2022, 16:43:38 »
Destekler için teşekkürler umarım buna bir düzenleme gelir polisler kendilerini düşünmekte lakin bence sistem değişmeli  ben bunu düşünmekteyim zaten çoğu arge de bunların üzerine açılmakta eğer ki sistem değişmezse bence çok şey kaybeder sunucu.
Değişmeyecek, pd veya sd olabilirsin  :smile:

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 20 Mart 2022, 16:58:25 »
@#lâviniâ Benim düşüncelerim bunlar kişiler yorumlarını beyan edebilirler @Hera da dahil ama bana kalırsa bunların değişmesi lazım evet güzel bi şekil de açıklamanızı yaparsanız bunun olmaması için güzel bi yorumlarınız olur ben tamamım ama bu sizlerin ve sunucu da bulunan kişilerin azalmasına yol açabilir diyorum ben açıkcası sistem değişmezse bırakabilme konusuna geleceğim çünkü bu sistem tam üç yıldır aktif ve üç yıldır aynı sorunların olduğunu düşünmekteyim güzel bi şekilde yorumlar kabul olmaktadır oyun yapımcıları bile güzel bi dil ile değişmeme sebebini söylerse sevinirim.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 01 Mayıs 2024, 12:53
Toplam oynama: 72 gün, 10 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 21 Mart 2022, 18:31:38 »
Mantıklı bir ARGE destekleyelim bakalım.