Arge Konusu - Karışık sistem Avukatlık - PD - LSCH sistemi hakkında önerilerim düşüncelerim. Arge Açıklaması - Avukatlık konusunda ilk başta şunu söylemek isterim eski bi avukat olarak çoook kötü bi sistem bulunmakta ve bu sistem kesinlikle değiştirilmesi lazım bi avukat oluyoruz lakin bizler ile resmen dalga geçilmekte avukat aranıyor on saniye sonra avukat talebini reddetti bu bi dalga haline gelmiş bazen avukat geldiğinde kayıt izlettirilmeden pd direk işlemleri uyguluyor avukat boş yere gelmiş durumuna giriyor bana göre Avukatlık sistemin de avukat ve pd karşı karşıya kalmamalı pd kendi yakaladığı adamları hapse atmak isterken avukat da avukatlığını yapıyor durum bu konu da karışıyor kesinlikle Pd direk kişileri Pd binasına getirmeleri yerine oyunda olan lakin boş yere duran Makheme salonlarına getirip orada birkaç karar verilmeli karar veren kişilerin alınmasında Avukatlık ve PD kariyerleri bulunması ve iki tarafın da halini anlamaları gereken üst rütbeli kişiler görevlendirilip onlara özel maaş yatarak ama atarken de ilk mahkeme rolleri başlatılması adına ic 15 kural getirilerek o kararlara göre cezalandırma durumlarını ayarlamasını ön görmekteyim kişi ceza görürse Pd binası tarafına gidip de işlemler başlatılması yerine Mahkeme salonlarında karar sonrası direk Jail yiyebilir zaten PD binasına gidip de pek rol yapıldığını düşünmemekteyim.LSCH konusuna gelirsek LSCH elemanları birlik üyeleri kesinlikle hiç bi görev de bulunmamakta City Hall yolları düzenlediği gibi Pd hiçbir şekilde ellememeli nasıl bi olay da yaralı olunca Pd doktor çağırıyor ambulans geliyorsa City Hall de bu şekilde aranabilir ve yollara barikatlar kurabilir.LSCH sadece barikat kurmamalı ayrıca büyük görevler de yer almalılar Club,Cafe,Restorant gibi yerleri kontrol eden LSCH aynı şekilde Pd gibi birçok departman kontrol edebilir ayrıca onlardan üst bi görev de olmaları daha mantıklı olabilir PD tüm herşey de üst görev de Pd de hem daha işleri düşürülmüş olabilir.
Arge düşüncem bana göre gerçekten çok iyi ve özen ile hazırlandı herkeslerin yorumları farklı olabilir benim yorumlarım bu şekilde herkes Arge altına destek de veya da düşüncelerini paylaşabilir sorun bulunmamakta SAYGILAR DEĞERLİ RİNA AİLESİ Yakın zaman da bu konular düşünülüp yansıtılırsa
@Hera mutlu oluruz bazı Argeler Rina tarafına büyük katkılar verebilir diye düşünmekteyim.