Selamlar, öncelikle onaylı birlik bölgesi diye bir şey yok. Hood onayını göremiyorum, IC düşmanınız olmam sizi her gördüğümde rolleri alttan alıp Fear RP yapacağım anlamına gelmiyor. Zaten sizden sayıca üstün olmadığım zamanlardan korku rolünü gerçekleştirdim, yaralıdayken de korku rolünü gerçekleştirdim. Çetenize sizin rol yaptığınız sokakta bir küfür etmedim. Onaylı birliğin gözü önünde graffiti attığımı söylüyorum, evet. Onaylı birlik olmak rollerde size bir üstünlük sağlamıyor, hoodlu değilsiniz. Sadece sistem onaylı bir birliksiniz. Kişi rol yaptığı mahalleyi hood onayı yokken kendi mahallem diye sahipleniyorsa bu benim sorunum değil, 4 kişiye 1 iken fear rpye gayet uydum. Kişinin çetesini s*keyim lafını zaten kendi rol yaptığım hoodda söylemiştim ve kişi bizden sayıca azdı, söyleyebilirim. Sondan bir üstteki ssde 83 hoover s*kiyorum demişim. O zaman senin rolü gördüğünü bilmiyordum, biriyle rol yapıyordum ve öyle bir cümle yazdım. Son sste her şey yarım yamalak zaten, anlatacak daha fazla da bir şey yok. CK talebinin red yemesini talep ediyorum.