Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üzügünüm

Başlatan Harvey_Spacter, 16 Mart 2022, 23:12:58
Okunma sayısı 263 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mart 2022, 16:50
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Üzügünüm
« : 16 Mart 2022, 23:12:58 »
Merhabalar, ben dün bir anlık hevesle ve hataya kapılıp bilgisayarıma balık botu kurmayı ögrendim, ardından oldugunu görünce balıkçıda bota bıraktım. Bunu yapmamam gerekirdi çünkü bir çok kişinin hakkına girmiş oldum. Bunu farkettigimde çok geçti. Yaptığım işin yanlış oldugunu bilsemde zor zamanlar geçiren bir oyuncu olarak ve OOC etkenlerden dolayı bu yanlışı yaptım. Bunun geri dönüşü olurmu bilmiyorum ama ben yinede sizin anlayışınıza güvenerek yaptıgımdan pişman oldugumu ve bir daha bunun tekrarlanmayacagını size bildirmek istiyorum. Gerçekten çok pişmanım. Özür dilerim...
Seviye: 4
Yasak No: #17888
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://i.hizliresim.com/6lk1s80.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Balık Botu
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Üzügünüm
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2022, 18:25:37 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.